• Gebelik
  • Şuan nst'ye girdim ötmeye başladı nedendir

Angelada dualarim sizinle Allah sana bagislasin yawrunu canim🙏🙏🙏🙏

Angelada dualarımız seninle lakin buraya yazana kadar hemşireye sormak hem sizin hem bebeğiniz için daha sağlıklıdır eminim bakın mesela hemşire hanım yahut bakarmısınız dediğinizde 3 saniye içinde geri dönüt alabilirsiniz fakat buraya yazarak en az 15 dakika zaman kaybı ki yanlışmıyım ? :)

Angelada mesela simdi ötmeye basladı yazmışsınız nasıl öttü nasıl ses çıkardı makina ? Kalp atışı ne durumdaydı o anda? Kasılmamı vardı acaba? eliniz o cihazların üstündemiydi ? Pozisyonunuz nasıldı yani bu soruna cevap verebilmek için o kadar soru sorulması gerek ki .. hemşireleri hiçe saymak doğru değil anlatmak istediğim bu nacizane fikrimdi kırmak istemedim allah kalbime göre versin :)

Busraaa- hemşire yukarı çıkmış duymadi beni hatta ben yukarıdaydım dedi. Neyse geçti şükür ötmesi sancim yüksek diye

Angelada canım aynısı bende de oldu hemşireye sorduğumda bebek hareket edince kalp atışı yükseliyor o yüzden ötüyor gayet normal bir durum demişti

Angelada Allahım evladını sana bağışlasın içini ferah tut kendini kastıkça rahminde kasılır bir süre takip mi edileceksin yoksa hemen müdahale mi olucak. Kimse seni kırmak istemedi genelde hemşireler böyle ses gelince aletin kaydığını yada nabız alamadığını söyleyip böyle şeylerin olduğunu söylüyor ama nst ye erken girmişsin eğer önemli bir süreçteysen hemşire seni tek nasıl bırakıyor anlamadım.

Ezgi_3434 âmin hepimizin inşallah. Bilmiyordu öyle bişey var karnım taş gibi oldu göbek toplandı şuan hastanedeyim takip ediliyorum durmadan nst’ye alınıyorum. Ciğer geliştirici vurdular sürekli ilaç veriyorlar.

Angelada allahım sağlıkla vaktiyle kucağına almayı nasip etsin canım. Dualarım seninle içini ferah tut