Gumusss Ayten1994 olmure baci. He çox insan qansizdi. Ona göre isdeyiremki yoldasim quruda iş tapib işlesin, öz evimizde qalim heç kime möhtac olmayım. Denizde qazandiği artiq pul lazim deyilki mene, 5-10 manat qazansin ama yanımda olsun((
Ayten1994 Gumusss yoldasin gedende onlara gelirsen? Gelme sende.anan gelsin ora.anavi qovacaqlar?nese yeyendede denen menede ver
Gumusss Ayten1994 anamin yanında da yaşli nenem var, onu da buraxmaq olmur, yaddaşi gedib gelir. Bacim da var ama o da evlidi 2 usaqla ailesin atib gele bilmir heç cüre. Her terefden qapilar bağlidi üzüme. Ona göre son çarem yoldasımın quruda işlemeyidi.
balperisi_71 Gumusss bebeğin ölümünü neden sebep ariyorsun başkalarına bagliyorsun çok ilginç ya Allah veriyor Allah alıyor seni sürekli uzuyorsada niye çocuk yapıyorsun
Gumusss balperisi_71 bebek yapma diyosun ama insan başina ne geleceyini bilmiyoki. Nerden bile bilirdimki ben hamileyken başima bunca şey gelicek. Bilseydim böyle olduklarini zaten hiç evlenmezdim. Halbuki severek evlenmişdik. Neyse insan başina gelmeden yaşamadan bilemiyo karşisindakinin ne hiss etdiklerini
balperisi_71 balperisi_71 ilk düşüğünde başına gelmiş zaten yaşamassin. herşey takdiri ilahi kocam beni üzdü çocuğum düştü demek çok çok yanlış bişey. sağlıksızsa yine düşecek bu sefer gorusmucem diyorsun pardonda ne alaka yani anlam veremiyorum