Cafede Kizlar kontrol icin gelmistim doktor sancin var ddi yatış dedi ben ise kabul etmedim hazırlığım yoktu yarin sabah 7 de doguma giriyorum hayirlisi ile 38arti 4 uz suan
Ebruaybars Cafede hiç sancı hissetmedin mi canım nts de mi çıktı bende 39+2 yim 3 te randevum var bana derse bnde kaçarım😂
M_N_R Cafede Ayyy ne guzel😍Bende yarin 38+4 olucam.Darisi bana🤭😍Rabbim.sag salim kucagina almayi nasip etsin in şe ALLAH canim🤲🧡
Cafede Ebruaybars 4 gundur yogun sekilde bacaklarim agriyordu megerse sanciymis biliordum bole olacagini ama dr imza aldi yoksa birakmiyordu bni 😂
Sedaaaaaaccccaannsssns Cafede hayirli doğumlariniz olsun özele mi gidiyosunuz devlete mi acaba. Şunun için soruyorum devlette yatışı istememek olabiliyor mu acaba
Cafede Sedaaaaaaccccaannsssns ozele gidiorum ama diger iki dogumumu devlette yaptim kizimdada bole oldu kontrol icin gittim yatis ddi eve gidiordum esim birakmadi smdi yanimda esim olmadigi icin kactim 😂
EceMina Kızlar 40+1 im keşke bana da dese yatış var ama yok 😑 ne ağrı ne sancı ben açılma . Ve 3. Doğumum olacak ama en geç doğan bu olacak gibi
Cafede Mervenur_kcbs bikini bolgemin ustu baldirlarim cok agriyordu suan harbiden sancim var tam kendini belli etti ogrendim die galiba sanki dunya yi sirtimda tasiorum cok yorgun hissediorum