3461 Bende hamilelikten kaynaklı hemorid oluştu 38. Haftamdayım oturamıyorum sabahtır canım yanıyor benim gibi aynı durumu yaşayan var mı acaba ne yapmayalıyım🥺
_gzm_ 3461 doktorum çay veya zeytinyağını pamukla sürmemi söylemişti o an evet direk küçülüyor ama uzun vadede faydası olmuyor diye fitil yazdı 2 gün kullandım sabah akşam olmak üzere 4 defa geçirdi adıda proctoglyvenol
Miray_38 3461 ecembugra53 3461 Blackpink Naren1 Mucize21 Allah yardımcınız olsun kızlar bende doğum yaptım kabızlık var afedersiniz yaparken kan geldi hemeorid olucam diye çok korktum kabızlığımda geçmek bilmiyor ne önerirsiniz
Blackpink Benimde makatin etrafinda sivilce gibi cikti siğil sandim ama sanirim basur. Bazen su toplamis gibi oluyo cok canimi yakiyor oturamiyorum.
3461 Blackpink Aynen canım benımde oyle afedersin fındık buyuklugunde ıkı tane var bi taneyken sıkıntı yoktu bugun bı baktm ıkı tane olmus oturamıyorum🥺
Mucize21 Ozonlanmış kantaron yağı çok iyi geliyo arkadaşlar aktarlarda satılıyor ağrıları dindiriyor uzun süre kullanımdan sonrada geçiriyo diye bi bilgide var🙏🏻
Naren1 Miray_38 ben kefir içince rahatlıyorum canım sana iyi gelirmi bilmiyorum dene istersen bağırsakları çalıştırıyor