Dahem Aydabelinay benim de kilosu az çıktı bugün kontrolüm vardı 2600 dedi 36 haftalık doğana kadar 3 geçer dedi ama içim rahat değil doktor sıkıntı yapmadi
Aydabelinay Dahem doktor sıkıntı yapmadıysa takma kuzum benimki biraz sıkıntılı konuştu ama beyni kalbi mide herşey normal bebek küçük kalmış dedi ya sen besleyemedin ya da plesenta fln yetersiz dedi bilmiyorum ya
edaslan bugün kontrole gittim 33+2 yim kilosu 1860 çıktı. doktor geilişim geriliği dedi. haftasını yakalamak için neler yapmalıyım ne yemeliyim
Dahem edaslan valla ne yesek de almıyor 1 aydır günde 3 bardak süt yoğurt et ürünleri kaşar peynir muz yiyorum
Ozge_123 Tugbaali annelik çok zor bende bugun gittim 31+6 1791 gr dedi bana az geldi iyi haftası ile uyumlu dedi ama bana az geldi
aysemm2525 Malatya444 canim telaslanma kuvoze girmesi kotu bisi degil aksine saglikli olmasi icin gerekli bir durum..bnm 2 hafta geriden geliyordu bebegim 37 haftalik dogum yaptim 1 hafta kuvozde yatti ve suan cok sukur gayet iyi 2 yasinda kizim 😊
Malatya444 aysemm2525 inşallah herşey güzel olur ne diyeyim. Ama insan tedirgin oluyor ister istemez siz normal doğum mu yaptınız kac kilo doğmuştu
Tugbaali Ozge_123 yok az değil zaten olması gereken kilo sıkalasıda bu şekilde benimki de uyumlu gözüküyor, zaten kilolu olması saglıklı olması anlamına da gelmiyor 🤔
edaslan Dahem kasalarla muz yemişimdir. 30.haftama kadar herşey iyidi. bi anda nasıl gerilik oldu anlamadım 😢
Elif_gur12 Aydabelinay yok canım zeka ile ilgisi yok kimi çocuk geriden gelir sonra inan toparlıyorlar minnacık doğmuşum ben herkes anneme kendini çok baglama bu bebek yaşamaz demişler maşallah sağlıgımda yerinde bu yaşıma geldim morelini hep yüksek tut canım
Aydabelinay Elif_gur12 ya beyni nasıl dedim normal dedi kalbi dedim normal dedi herşey normal bitek bağırsakta çok az bi sıkıntı var oda çok önemli degl dedi ama hafta geriliği çok
Tugbaali edaslan nettende bakabilirsin olması gereken kiloda gerilik filan yok☺️ Benim doktorum ideal olması gereken kiloda fazla olmasını isteme zaten normal doğum kolay olur dedi