Deletedmom320 DilaYusfff canım haftaya Perşembe cuma gidersen duyarsın ben 6+2 de duymuştum ama duymazsanda telaş etme bazen geç döllenme falan oluyor 7. Haftada 8. Haftada da duyulabilir
Derinsmom DilaYusfff benimde sizin gibiydi bebek değil ama kese görünmüştü 5 haftalıktı 1 hafta sonra gittiğimde de kalp atışını duymuştuk🥰😍
Aynurgokagac Bende 4+1de gittim degerim 196 ydı doktorum bana en az 2500/3000 arası olması lazım ki kese gözüksün dedi pazartesi gidicem tekrardan kesenin gözükmesi için
DilaYusfff Huri54 canım ben salı gidicem şuan programa göre 5+0 6.ci haftada gitmiş olacam sence bebeğide görür müyüz
Huri54 ecembugra53 alttan mı baktığında görmüştün karından mı aaaa şaşırdım erken olmuş ne güzel inşallah bende cuma görürüm 😋
ecembugra53 Huri54 canım normal üstten hep bakıldım hiç alttan olmadım canım 😊❤️ İnş canım sende göreceksin 😊 merak etme için rahat olsun daha cok heyecan yaşayacaksın valla 😂😂
Huri54 ecembugra53 valla çok güzel bir an zaten ben kalp atışını duymak istiyorum hiç duymadım geçen gebeliğimde atmadı kalbi kürtaj olmuştum Rabbim inşallah nasip eder 🧡
ecembugra53 Huri54 inş canım Rabbim gönlüne göre versin duyacaksın sen dua et asla pes etme Allahtan hiç bir zaman ümidini kesme ☝🏻🤲🏻😍