Deletedmom320 DilaYusfff betaya göre görülmez canım kese beyanın iki günde bir en az %60 artması sağlıklı gebelik olduğunu gösterir kese genelde adet gününün ilk gününe göre hesaplayınca 5. Haftada görünür bazı durumlarda 6. Haftaya kadar esneyebilir
Gamze0508 DilaYusfff endişelenmeyin herkeste farklı rakamlarda gözüküyo kese. Benmde ilk değerlim 864 dü gözükmedi 2 gün sonra 1700 civarıydı karnımdan yine gözükmedi vajinal ultrasonla gözüktü çok küçük oldgu için ☺️
BegumIscanTunc DilaYusfff kese görünmesi için beta 1500 ve üzeri olması gerekiyor canım seninde 1 hafta sonra beyan baya yükselmiş olur ve görürsünüz hayırlı olsun
DilaYusfff BegumIscanTunc aynen canım 1 hafta sonrasına verdi inşallah güzel sonuç alırım acaba gittiğinde kese de gözükür mü
Tdof26 DilaYusfff canım benim 1008 di gözükmedi iki gün sonra gittim karından gözüktü ama değerini bilmiyorum
Deletedmom320 DilaYusfff buna göre canım şuan 4+6 falansın yani beşinci haftaya girmemişsin normal görünmemesi bir haftaya gidersen görürsün rahatlıkla
Derinsmom DilaYusfff benimde sizin gibiydi bebek değil ama kese görünmüştü 5 haftalıktı 1 hafta sonra gittiğimde de kalp atışını duymuştuk🥰😍
DilaYusfff Deletedmom320 aynen canım doktoru aradım o da öyle dedi sonuçlara göre 1 hafta sonrasına randevu verdi gittiğimde sence bebeğide görür müyüz
Deletedmom320 DilaYusfff canım haftaya Perşembe cuma gidersen duyarsın ben 6+2 de duymuştum ama duymazsanda telaş etme bazen geç döllenme falan oluyor 7. Haftada 8. Haftada da duyulabilir