Selinbam Deniz-deniz youtube dan kağan kocatepe yi izle her konuda videosu var insanın içini rahatlatıyo
Hifask44 Deniz-deniz doktorum bana hamile kalmadan önce yaptırmam gerektiğini söyledi galiba geç kaldınız tabi siz yinede doktorunuza danışın o neyin daha iyi olduğunu ne yapman gerektiğini daha iyi bilir
Hifask44 Deniz-deniz folik asitini falan düzenli kullan zaten ilk Aydan başka vitamin almana gerek yok birde canm sen çok stres yapıyorsun bu da bebeğe yansır biraz rahat ol herşeyi olacağına bırak
Deniz-deniz Hifask44 oyle yapicm yinede yaptirim belki varsa bisey yapilablir gerisinide Allaha birakirim 🤲😌
Deniz-deniz Hifask44 canim ben gittim doktora oyle bisey olsaydi diyo bisuru kan testi yapildi diyo kandegerlerinde cikardi diyo
Hifask44 Deniz-deniz ben zaten sana en başında söyledim sadece pıhtılaşma demek yanlış ben mesela çocuğumu genetik sorunlardan kaybettim ama inşallah senin için bundan sonrası güzel geçer güzel düşün güzel olsun
Deniz-deniz Hifask44 insallah canm çok saol biraz rahtladim ya o zamn oructu bende kucuk diye tuttm duzensz besleniyon ister istemz bide vitamnleride duzgun yutmadm doktor kalsyum verdi ben yutmadm belki ondanda olabilirmi acaba
Boncukbeyinannesi Deniz-deniz anneden kaynaklı sebepler olabileceği gibi spermin kalitesiz oluşu da düşüğe ya da kayıplara sebep olabiliyor maalesef