Billur Merhaba, Aranızda hamileyken uçakla seyahat eden var mı? Uçakla seyahatin bebeğe zararı olur mu ? 36 haftaya kadar sorun olmaz yazıyo internette ama, bilen varsa yazabilir mi ?
Esila1716 Billur 22 haftalıkken bindim hiç bir sıkıntı olmadı kuzum ama sağlık sorunun falan varsa doktoruna danış derim
Ebru49 Billur ben 34. Haftada yolculuk yaptım 2 saat sürmesine rağmen bir sıkıntı olmadı sadece sürekli oturduğum için belim ağrımıştı o kadar. Dinlenince geçti zaten . Ama her ihtimale karşı yolculuk öncesi doktorunuza danışın
SeldaSngl 2 aylıkken etmiştim ama herhangi bir risk ya da düşük tehlikem yoktu doktor edebilirsin demişti
Arya12 Billur 30 haftalıkken yurt dışı uçuşu yapmıştım. Doktor raporu alıp uçtum. Bir sıkıntı olmuyor şükür.
Annem-2678 Billur ben 34+5 iken yaptım 34+3 de doktorumdan uçakla seyahat etmesinde bi sorun yoktur ibaresi bulunan bi rapor aldım doktorum sorun olur belki dedi diye beni 33 haftalık gösterdi havaalanına cheuk alanda valiZimi verdikten sonra hamileyim 33 haftalık raporumda var demiştim başka bi yere yönlendirdiler onlarda bana kayıt açtı biletimin üstüne de 32 haftalık hamile uçuşunda herhangi bi engel yoktur yazdılar rahat bi şekilde geldim canım
Silay35 Billur 28’den 32’ye kadar raporla uçabiliyorsun check-in i havaalanının içinde yaptırırsan hamile olduğun için ön koltuklardan veriyorlar. Ben 12’den beri uçuyorum son uçuşum 27. Haftama denk geliyor ne olur olmaz diye haftamı bildiren rapor aldım doktordan karnım büyük olduğu için
Srhnzlcn Bende 31 haftalıkken 1 saatlik uçuş yapmıştım.. doktor raporu almıştım ama şöyle bi skıntı geldi başıma .. doktor zaten skıntı görmeyince veriyo raporu ama o raporun geçerlilik süresi varmış bizde bunu bilmiyoduk 10 gün fln geçti diye havalimanında tekrar rapor istediler Allahtan özele gidiyordum ve doktoruma ulaşabildim raporun fotosunu attı yoksa uçağa almıcaklarını söylediler.. eğer devlete gitseydim yada ulaşacak doktor olmasaydı havalimanının içinde doktor varmış 500 tl civarında o rapor veriyomuş
Tahaninannesii Billur belli bir haftadan sonra istiyorlar raporu, seyahat firmalarının resmî sayfalarından süreye bakabilirsin. Kesin bilgi edinmiş olursun böylece zaman konusunda
NazG Billur ben 26 ve 29 da bindim raporum vardı ama koronadan dolayı kimse bakmadı rapora Antalya’ya uçtum ne Antalya’da ne de İstanbul’da kimse bakmadı ama siz yinede doktorunuza danışın raporun geçerlilik süresi 1 hafta
Boncukbeyinannesi Billur ben ilk gebeligimde 35 haftalıkken yolculuk yapmıştım. Ama doktorunuzdan haftamız belirtir seyahat edebilirsiniz diye rapor alacaksınız ve havayolu şirketine beyan edeceksiniz 35-36 arasında olmanız lazım en fazla
Billur Boncukbeyinannesi valla benim araştırmama göre de 28. Haftaya kadar rapor sormuyolarmış 36 dan sonrası riski olduğu için rapor istiyolarmış
1prensesgeliyor Billur kanamam felan yok. 13 haftalikken rahmin kasildigini öğrendik simdi oldu düşük tehlikem. Sadece seyehat degil.herseye koydu yasak. Ki ben o hafta ogrenmeseydim yapacak şeylerim vardı ogrenince direk yatıs. Kontrolleri aksatmamamk lazim sık gitmek lazim. Ki ben pandemiden dolayi ayda bir giderim diyordum ama gidilmesi gerekiyormus 2 haftada bir. Troitimde cok düşük çıktı son gittigimde hemen hapa başladık. Belki 2 hafta once erken farkedilirdi.ama ne zaman oldugunu bilmiyoruz.