GE__ Azraaaa canim benimde böyleydi hatta daha da silikti fotoğrafta çıkmıyordu şimdi 22 haftalık olduk, hemen kan ver yarın bence bekleme hiç 😄
Nasippp Azraaaa yarında yap yapacaksan veya kan testi yap söyle sen bilirsin ama bence var hemen çıktı çizgi demi canım ben hemen söylemiştim 😂
Azraaaa Nasippp evet hemen çıktı çizgi adetime 1 gün var geçikmesini bekleyecektim ama bir kaç gündür çok belirtiler vardı öylesine yapayım dedim böyle çıktı yarın sabah bidaha yapayım o zaman öyle söyliyeyim🤗🤗
Papatyaaa09 Azraaaa ben adet olacağım gün yaptım hemen çıktı 🥰 inşallah Rabbim nasip eder sanada 🙏🏻🙏🏻
Azraaaa Kızlar inş vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin test yaptırınca sonucunu sizinle paylaşacağım erken gebelik testinde yanılma varmı bilmiyorum ama inş yoktur🙈🤗
ftma__47 Adetiniz geçmediyse 1 kaç gün bekleyin o zaman net anlaşilir bir de kan verin rabbim gönlünüze göre versin İnşAllah
Aysenur-26 Azraaaa var canım benimde adetime 2 gün vardı test yaptım aynı bu şekildeydi şuan 23 haftalık hamileyim 🙏🏼
Azraaaa Kızlar merhaba kan testi yaptırdım bugün sonuç 55 çıktı nasıl oluyor sonuç cuma günü doktora göstereceğim
EsEf Azraaaa hayırlı olsun canım benmde ilk 50 çıkmıştı bir gün geçtiğinde iki günde bir takip et ikiye katlaması lazım 🤗