Azraaaa Kızlar test yaptım nasıl yükleyebilirim daha eşime söylemedim umutlandırmak için sizin fikirleriniz önemli🙏🙏
GE__ Azraaaa canim benimde böyleydi hatta daha da silikti fotoğrafta çıkmıyordu şimdi 22 haftalık olduk, hemen kan ver yarın bence bekleme hiç 😄
Aysenur-26 Azraaaa var canım benimde adetime 2 gün vardı test yaptım aynı bu şekildeydi şuan 23 haftalık hamileyim 🙏🏼
Rukiye36 Canım nete hızlı resim yaz ordan çıkan sitelerden birine yükle resmî link veriyorlar sana o linki buraya at link dediğim böyle www. İle http işe başlayan karışık yazılar
Papatyaaa09 Azraaaa ben adet olacağım gün yaptım hemen çıktı 🥰 inşallah Rabbim nasip eder sanada 🙏🏻🙏🏻
Nlgn16 Benim de böyle çıkmıştı şimdi 13 haftalık hamileyim canım umutlandırmak gibi olmasın ama bence yarın kan testi yaptır kesin sonucu al 🥰
Azraaaa Yaa inş vardır bende şimdi yaptım sabahı bekleyemedim eşimden önce sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim onu boşuna umutlandırmamak için
Ozlem_20 Azraaaa 2 -3 gün geçsin canm tekr yap tam net cevap alman için daha sonra eşine suprz yaparsn :) Ama var gibi :) silik çizgi görünüyor 🥰
Mommmyyy Azraaaa ben de bir gün önce yapmıştım silik çıkmıştı ikinci çizgi tabiki hamileyim sen de öylesindir ☺️
Nasippp Azraaaa yarında yap yapacaksan veya kan testi yap söyle sen bilirsin ama bence var hemen çıktı çizgi demi canım ben hemen söylemiştim 😂