ilknurosman gokcecan sagol canim bende 37 ye girdigimde falan baslayayim diye dusunuyorum zaten cok az da olsa sut gelmis ic camasirim batmis korktum yani biraz
Cananp ilknurosman canım ben doğum yaptıktan bir hafta sonra kullanmaya başladım ve inanılmaz ağrımi hafifletti, başka bir krem kullanmadım sürdükten 1 saat sonra hiç birsey kalmıyor diyebilirim
ilknurosman Cananp gercektenmi o kadsr etkili yani ay oladar icim rahatladiki suan canim cok tesekkur ederim ya lansinoh kullanmistin dimi sende
Nimesay39 Bana doktorum başla dedi ama ben sürmedim sürüp olanda var hiç sürmeden olanda 😀 yaşayıp görcem diyorum artık ona göre o zaman sürücem varsın gögüs acısınıda cekeyim 😀
Cananp ilknurosman evet canim lansinoh bende baya etki oldu baska bor krem almadım.yalniz ilk bir hafta göğüsler cok hassas oluyor sen aci hissettikce sür ben oyle yaptim bir hafta sonra gunde 1 kere kullandım sonra iyice azaldı kullanımın iki gunde bir ya da uç gunde bire kadar için rahat olsun
ilknurosman ilknurosman 1-2 hafta oncesinden canim ben suan 36 haftaligim 37 nin sonu gibi baslamyi dusunuyorum