ilknurosman Arkadaslar merhaba 36+1 im sizler ne zaman gogus ucu kremi kullanmaya basladiniz doktpruma sordum dogumdan sonra kullan dedi ama gogus acisi vs olsun istemiyorum oncesinden kullanmaya baslayanlar varmis diye duymustum sizler dogum yapmadan once kullandinizmi acaba ?
Bvzzz ilknurosman bende 36.haftamda başladım canım ne olur ne olmaz göğüs yarası konusundan çok korkuyorum açıkçası riske atmaya gerek yok çok göğüs ucunu uyarmadan sür bence
Busraata33 ilknurosman sudokrem kullanıyorum sıcakta pişik oluyor yara oluyor haliyle güzel bi ürün ben memnun kaldım,bebegim icinde pişik kremi olarak kullanacagim,kantaron yağı da sürüyorum arada bi krem göğüs ucunu tikamasin diye
witharzu Merhaba, bende her ihtimale karşı 37. Haftada kullanmaya başladım. arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı göğsünde hiç yara olmadı, önceden başladığı için mi yara olmadı emin olamıyor ama oda 37. Haftada sürmeye başlamıştı
ilknurosman witharzu anladim canim cok tesekkur ederim bnm gorumcemde dogumdan once kullanmis hic yara falan olmadi benm ben memnundum lansinohtan dedi bi ablamda ayni sekilde dogumdan once kullanmaya baslamis onunda yara olmamis ozaman bende 1 hafta sonra falan kullanmaya baslayayim az az cok korkuyorum yara olmasindan cunku
ilknurosman Bvzzz ay bende cok korkuyorum gogus ucu yarasindan doktorda dogumdan sonra sur dedi ama gorumcem falan hep surmus bisi olmamis kafamda oyuzden deli gibi dolaniyodu bu soru benim canim ya
ilknurosman Safie lansinoh aldim canim etrafimda cogu kisi hep lansinoh kullanmis cok memnun kalmislar oyzden bende onu tercih ettim
Bvzzz ilknurosman bence şimdiden başla canım sonuçta ne olabilir ki çok fazla göğüs ucunu uyarmadan yavaşça sürdükten sonra birşey olmaz diye düşünüyorum riske atmaya gerek yok bence elimizden geleni yapalım
witharzu ilknurosman rica ederim :) bende yara olmasından korkuyorum o yüzden başladım, inşallah faydasını görürüz hep birlikte 🌸
ilknurosman Bvzzz ay nebiliyim ya birazda tirsiyorum ya gogus ucumu uyarirsam farkinda olmadan diye oyuzden 37 nin sonunda falanmi baslasam diyorum zaten suan 36+2 olduk 1 hafta sonra falan baslasam diyorum 2 hafta sonra zaten kontrolum var dogum tarihini falan konuscaz zaten doktorumla oyzden haftaya falan baslasam tam denk gelir diye dusunyrm
ilknurosman ilknurosman 1-2 hafta oncesinden canim ben suan 36 haftaligim 37 nin sonu gibi baslamyi dusunuyorum
ilknurosman Busraata33 ama gogus uclarini uyarip erken dogum kasilmalarina sebebiyet veriyomus sizde oyle bir sey olmadimi ondan cesaret edemiyorum ben