Ardahan91 Annişler biberon aldınız mi. 7 aylık hamileyim . Ne alsam ne lazım olur mu bilgisi olanlar yazabilir miii 💐
zeyzey95 Ardahan91 ben mamajoo aldım 3lü set e bebekte 150den 90a düşmüştü zaten mamajoo alacaktım çok iyi oldu ama stok kalmamıştı en son 3lü setlerde
Ardahan91 zeyzey95 ilk dönemlerde lazım oluyor değil mi ? Meme tutmazsa falan kullanılır diye düşünüyorum
Nuriiiiii zeyzey95 canm benimkide mamajo hiç memnun kalmadım kapağı genişledi düşüyor kapakları cabuk genişliyor kullanamıyorum
Ardahan91 Ronyaseda bildiğim kadarıyla onlar 250 küsür fiyatında 4 lü falan oluyor onlardan bahsediyrsjnuz sanırım
linguist92 Ardahan91 Ne kadar geç alıştırırsanız o kadar iyi meme reddi yaşanıyor bu yüzden de sütünüz tam anlamıyla gelmiyor onun yerine şırınga ile beslemek ilk etapta daha iyi. Tecrübeyle sabit..
zeyzey95 Ardahan91 ben fiyatı uygun diye aldım biberon kullanmayı düşünmüyorum ilk zamanlar mama bile versem eds emzirme yöntemi ile vericem çünkü
yagizefeninannesi Ardahan91 ben bir küçük bir büyük philips avent aldım, çevremdekilerin tecrübedine ve çok aşırı memnuniyetiyle.
Ardahan91 mervoss bende cam ve diğer ürünler arasında kararsız kaldım . Cam daha sağlıklı ama işde çantada ne bileyim çatlama şu bu kırılma olur mu acaba gibisinden düşünmüyor değilim .
Loyasteri Bende şimdi sadece philips aventin pembe biberonu aldım natural pp bide şeffaf cam olan aventlerden alcam 1 tane belki mama da lazım olur diye bu kadar
Ardahan91 Loyasteri bebekler için biberon ucu da farklı oluyor sanırım. İlerleyen dönemlerde ucu değişen tipler de var . Karışık bayağı cidden 🙈