Papatya0605 Cansucasalin bende dün kayısı aldırdım canım eşime bakalım şuan bickaç gine gçre daha iyiyim ama ben gebelikten öncede bağırsak sorunu yaşardım yani yavaş baiırsaklarım o yüzden kötü oluyorum bazen :(
Kubrayilmazkandemir Ben de çok sıkıntı yaşadım kabızlıktan. En iyi çözümü sıcak suyun içine kayısı koyun bekleyin suyu içip kayısıyı yeyin. Bana çok faydası oldu.
Papatya0605 Loyasteri mısırı denemedim canım kahve içemez oldum çarpıntı yapıyor kahve işe yarardı yoksa kesin
Deryotti Papatya0605 ben hamileliğim başında kabızlık yaşamıştım doktoruma sordum her sabah aç karnına 1 çorba kaşığı saf zeytinyağı içiyorum,üstüne de 1 bardak su hiç kabızlığım kalmadı Şu an 7.ayımdayım
Kubrayilmazkandemir Papatya0605 sabah icseniz belki mideniz bulanabilir ben azıcık yemek yeyip içiyordum. 2 3 iciste düzeltiyordu.
Deryotti Papatya0605 yapın ama ben başından itibaren aç karnına başladım ve düzenli olarak hergün 1 yemek kaşığı içtim,bende işe yaradı deneyin isterseniz.
Kubrayilmazkandemir Papatya0605 evet deneyin doktorum kefir iç demişti. Ama kefir bağırsakları düzenliyor. Kayısı direkt açıyor. Çok şey denedim ama sadece kayısının faydasını gördüm