MihricanA Hayalim- Aslaaa inanmayın denedim defalarca esime yaptım esim de hamile cıktı 😂 En iyisi bildiğimiz gebelik testi
Sedaimm Seherbektasb bende aşılamada çatlatma iğnesi kullandım doktor 14 gün süre vermişti o iğnenin etkisi 10 gün çünkü, ben dayanabildim mi hayır😂 11.gün basladım yapmaya hem idrar hem kan 😀 çıkıyor erken gebelik alırsan daha net olur
Sedaimm Seherbektasb benim çıktı inşallah size de nasip olur ve cıkar. Şimdi kendimi kötü hissettim geç döllenme filan olur benim yüzümden akşam akşam üzülmenizi istemem
Esila1716 Hayalim- idrarda zaten bir miktar asit var tabiki çamaşır suyuna koyunca köpurecek yani Allah aşkına nekadar saçma işlerle uğraşıyorsunuz
Seherbektasb Kbrklnc canm denedim cok cok kopurdu Pet bardagı, tastı bekar arkadasım var onda denedim cok az, pısey kopurdu bu pozitif mı yanı
Kbrklnc Seherbektasb oyle dıyorlar canım galıba sans ısı yorumlarda oldu ama hamıle olmadıgı mı ogrendım felan dıyorlar umarım vardır 😊
Seherbektasb Kbrklnc ınsalalh cnm Bn cok umut ediyorum cunku ocak ayında Bı dusugın var adetım duzenlıydı dusuk yapınca, duzenı, oldu, umarım hamıleyımdır….
Kbrklnc Seherbektasb bende bu ay kendımden çok emınım ama bakalım molacak Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🤲🕊️❣️