Hayalim- Kbrklnc ya bende dün gece burda gezerken birinde gördüm yapmış doğru çıkmış bende sabah denedim baya bi köpürdü hamile miyim değimiyim bilmiyorum adet tarihime daha 9 gün var normal idrar testinde çıkmaz diye düşünüyorum kan versemmi acaba
Kbrklnc Hayalim- aslında bende denicektim ama tereddütte kaldım acaba yapsammı 😂 ıdrar testınde cıkmıyo kuzum doktora gitmek içinde erken bence bir kac gun daha bekle en iyisi sağlık ocağı zaten günün geçmeden gelme diyo normal hastane ne der bilmiyorum
Kbrklnc Seherbektasb plastık bardaga 3 bardak camasır suyu diğer plastik bardagada idrarınızı edıyorsunuz yarından az camasır suyuna idrarınızdan koyuyorsunuz köpürürse hamılesınız kopurmezse değil
Seherbektasb Kbrklnc gercekten mı yaa…? Bn 19agustosta catlatma iğnesı oldum bugun 14. gun yapsam cıkar mı kı
Seherbektasb Kbrklnc 3 su bardagı camasır suyu yarim bardaktan az ıdrar mı koyuyoruz ve kopururse hamıle oyle mı?
Seherbektasb Kbrklnc canm denedim cok cok kopurdu Pet bardagı, tastı bekar arkadasım var onda denedim cok az, pısey kopurdu bu pozitif mı yanı
1PrensAnnesi Hayalim- ben inanmam ama teyzem zorla yaptırmıştı ilk gebeliğimde çıktı sonra kuzenime yaptık onda da çıktı ☺️
Hayalim- 1PrensAnnesi yaa gerçektenmiii daha fazla ümitlendim şuandaa 😌 benimde çok fazla köpürdü. Sen ne zaman yaptın o testi adet tarihin geçmeden mi
1PrensAnnesi Hayalim- ben adetime 2 gün kala yapmıştım inanmamıştım da sonuca 3-4 ay istemiş olmamıştı çünkü çocuk ama adetim geçince kan verdik cidden pozitifti sonuç
Hayalim- 1PrensAnnesi inşallah benimde böyle olur kan vermek için 10 gün bekliycem bakalım inşallah çamaşır suyu beni yanıltmaz 😊