Busranagme Nursem aynı durum bende de var Can'ım cok kötü hissediyorum kendimi . İçim de sıkıntı bunaltı var . Havadan sanırım diye düşünüyorum ben
Mine Nursem bende de var canım durduk yere ağladım hiç bi şey yok ortada sıkılıyorum dışarı çıkıyoruz yine aynı😕😕
XyveAnnesi Hormonlardan canım😂 benimde bi günüm bi günümü tutmuyor,bu aralarda herşey üstüste geldi,yoğun bi dönemden geçiyorum ayrıca gebelik,çok zor bir süreç gerçekten🤦🏻♀️
Selma38 Ben 9+6dayım ama bugün çok fena oldum ya hiç bi yere sığamıyorum yatıyorum kalkıyorum içim daralıyor ayaklarımın altı yanıyor sonra üşüyorum nefes alamıyorum burnum tıkalı yani zor Birgün bugün Allah yardımcımız olsun inşaallah hepimzinde
Sura Bu ay bebek denemesi yaptık 😆 cok sabırsızım acaba hamile kalıcammı günleri bir daha ki adet döngümüm gelmemesini umuyorum 🙏
Nursem GoNCa Dimi Rabbim korusun. Geçer heralde bu durum daha fazla kalırsa iyi olacağını sanmıyorum 😄🤦🏻♀️
Nursem Mine Al benden de aynısı canım. Herşeye alınıp ağlıyorum hemen. Eşim yazık bişey demeye korkuyor. Dışarı çıksakta aynı dediğin gibi 😔
Mine Nursem sorma canım eşimde ne yapacağını şaşırdı ben mi bi şey yapıyorum dedim diye ona daha da çok üzülüyorum senlik değil diye 😕
Sultan Bende öyleyim kızlar 2 gündür bunalıyorum resmen halbuki 6+1 hamileym ama tiksinmeye bile başladım bulantılarım ve mide yanmam çoğaldı 😔
Nursem Sultan daha yolun çok başı canım. Bir de söyle düşünüyorum. Bebişide özlüyoeuz heralde. Önceden 15 günde bir gidiyorduk kalp sesi cinsiyeti ikilisi öyle böyle derken. Şimdi ayda bir gidiyoruz. Bulantın kusman duruyor zamanla hamileliğede alışıyor insan 😔
Mine Nursem 🤣 ileride bu günlerimize ne kadar gülebiliriz acaba bazen onu düşünüyorum peki ya eşim sakız çiğnedi diye benim ağlamama kaç puan