Ebruaybars Minikmucizem3 bnde sormuştum bunu özel hastanede uyusunca takıyorlar mis devlette uyuşturma dan dediler
eminegul55 Minikmucizem3 canım ben sezaryen oldum belden iğneyi yaptıktan sonra taktılar hiç hissetmedim anlamadım bile. Çıkarırken de anlık bişey zaten onu da hissetmezsin ☺️
Minnak20 Minikmucizem3 bende sezaryen oldum uyuşturdulr ama çıktıktan sonra kötü ya 3. Gün oldu sezaryen olalı idrarımı yaparken acıyor canım 😔
Minikmucizem3 eminegul55 Ay iyi bari ferahlattin beni canm netten arastirirken gördm takılisi vs birazcık ürpermiştim şuan iyi oldum sayende 😊
Vnsgb Minnak20 o sondadan kaynaklı değil canım mesanenin dolduğunu hissetmiyorsun başlarda çok dolunca artık cise çıkıyorsun oda ağrı yapıyor
Minikmucizem3 Nur1126 Ben ilk kızımı normal doğum ile kucağıma aldım sonra takılmadı canm tabi 9 yıl oldu ama şimdi bilmiyorum inan kuzum ☺
B-M-G-L-Z Nur1126 7 ay önce normal doğum yaptım taktılar cnm ama hissetmedim takarkende çıkarırkende çıktıktan sonrada 🙂
Eda_eyrc Minikmucizem3 bi soru sormak istyorum. Bende normal doğum düşünüyorum ama vajibam eski halini almaz diye korkuyorum. Sonucda bi kesi oluyo perine bölgesinde ce dikiyorlar. Cinsel ilişki sırasında falan rahatsızlık duyuyor musunuz. Gercekten cok terettütteyim
Muhammedyusuf Minikmucizem3 hissediyorum malesefff… Benim iki doğumda da uyusturmadan yaktılar hafif bı yanma hissi var
busratunk5 Minikmucizem3 valla gözüm açık uyuşturmadan direk taktılar gözümden yaş geldi resmen ağlayacaktım ben Tıp fakültesinde yaptım doğumumu tercihinde bide çıkarırkende aynı acı .. Sezeryanda en zor şey bu bence
neslihann87 ilk doğumum normal oldu normalde takılmıyo 2.sezeryan devlette oldu uyuşturduktan sonra takıldı takarkende çıkartırkende hiç acı hissetmedim sonrasında idrar yaparkende bi sorun yaşamadım
2evlatannesi Minikmucizem3 benimkisi odada takıldı tabi ben kork kastım kendimi acıdı ama şimdi tecrübelendim korkmam kasınca aciyor 😊
2evlatannesi Minikmucizem3 valla ilk sezeryan 9 yıl once geneldi uyuttuktan sonra taktilar ikincide herkezi dışarı aldilar tabi benim aklima gelmedi sonda noluyor falan takılacak dendi eşim dışarda benden çok işkence çekmiş dayanabilecekmi bağırırmı diye gercekten çok korktum ama dediigm gibi kastigim icin acıdi yanma oluyor ben ondan çok rahatsız oldum hemde öyle böyle degil uyuşunca oda geciyor zaten
DaisyMom Cemrenur doguma girerken uyuşuyorsun ya idrarini yapman icin takiyorlar ucu bir torbaya bagli 🙈
DaisyMom Minikmucizem3 ozelde yapmistim ilk dogumumu uyustuktan sonra takiyorlar cikartirkende hiç birsey hissetmedim.
DaisyMom Cemrenur neyi yapamazsin idrarini mi 😂 kiz hissetmiyorsun belden asagin yok gibi oluyor zaten sana dokunsalar hissetmezsin.Ortaliga yaparsin idrarini 😂
DaisyMom Cemrenur normal dogum yaparsan sıkinti yok onda takmiyorlar.Ama sezeryan mecburi o kadar serum takiyorlar vucut atmasi gerekiyor.
Meralvedatazer Minikmucizem3 bana hiç uyuşturmadan taktılar okadar abartıldığı gibi bir acı yok hatta hiç hissetmedim bile ben