Dumannn İnsallah icinde gorecegim gunlerde nasip olur🤗 Burdakileri havuzlu han dan aldim.. Fiyat acisindan konusacak olursam her butceye gore var😌
SweetDream Dumannn ah canım harikaaa. Gerçekten çok beğendim bende gidip oradan alayım bu modelleri hiç bulamamıştım
Dumannn SweetDream cokkk tesekkur ederim bende cok baktim internetten filan ama boyle bulamamistim. Handa en alt katta kasanin sag tarafindaki magazadan aldim cogunu guzel urunler var oneririm😻
Dumannn Blablahdhd bildigim kadariyla yok ama markasi ortadaki triko tulum pierre cardin☺️ İnternette o markanin satisi yapiliyor😌
vuslatim34 Dumannn çook güzeller Rabbim bunları giydirdiğin o güzel günleri nasip etsin canım . Banada nasip etsin inşallah bende böyle heycanları yaşayayım ☺️🤲🏻
ayseguler01 Dumannn Çok güzeller 🌸 sağlıcakla giymek nasip olsun inşallah. Ben de sabırsızlanıyorum fakat erken diye almak istemiyorum. Bir de kendinden eldivenli olanlar daha kullanışlı oluyormuş bilgisi olan var mı?
Dumannn ayseguler01 cok tesekkur ederim😌🤗bilemiyorum kendinden eldivenli olanlar cok az modelde vardi onlarida ben begenmedim ilk zamanlar icin kullanisli olabilir eldiveni cikartamaz en azindan yaramazligiyla☺️😅