buseyusuf27 Huri54 en guzel sebze emın olabılırsın bol vıtamınlı 😊 corbasıda guzel oluyor hamılelıgın boyunca yemenı tavsıye edrm 🙋🏼♀️
Deletedmom355 Huri54 bi kaç gündür benm de aklımda brokoli ama hala çıkmadı heralde gerçi pazara gidemiyorum 3 aydır görmedim o yüzden ama bugün markette baktım yoktu 🙈
Huri54 MehZey kaç haftalıksın eyvah 😨 canını çektirdim pazar kuruldu burda biz bakcaz olur dedi kaynanam pazarda hakkını helal et 🥺
Hope8 MehZey niye zararlı olsun ki tam aksine çoook faydalı çok lifli olduğu için kabızlık içinde çok iyi gelen bir besinn ☺️
Kizimveoglumm MehZey migros sanal markette görmüştüm ben bakın isterseniz umarım bulundugunuz yere servis vardır
MehZey Huri54 yok sıkıntı değil bulursam yerim dogurmadan evvel bu yaşıma kadar hiç brokoli yemedim ama zeytin yağlı limonlu diyince psikolojikmen canım istedi tadını da bilmem 😁 İnsaAllah bulurlar sizin için şimdiden afiyet olsun yarasın bebeğe 😘
Huri54 MehZey brokoli oldukça hafif bir sebze denemeni tavsiye ederim süzgeçe koy altına su koy kaynasın buharıyla pişir rengi döndüğünde al zeytinyağ ve limon tuzla yiyebilirsin canım benim 😍
Aud28 Zararlı mı olurmuş hatta hapını içtiğimiz folik asitin doğalını alabilmek için 1 kg yemek gerekiyor ama malesef ki zamanı değil kış sebzesi daha olmaz
MehZey Huri54 insaAllah denerim normalde sebze çok severim annem evdekiler yemez diye almazdı Aralık’ta evlendim kendi evimde denerim biara 🤤
Aud28 Huri54 bulursan kaçırma tabi canım faydalı çokta güzel ben bizim buradaki pazarda hiç göremedim görürsem mutlaka alırım