Ayse93- canım benim her şey çok güzel gidiyordu doktorum normal doğum için çok uygunsun dedi 40+1 de sonra 40+3 de tekrar doktoruma gittim ben bekkiycem kadar bekledim dedi ve sezaryen edicem dedi! Nişanım 40+3 de azıcık geldi. Ben sezaryen istemedim tabii şok da olduk her şey normalken. Doktor doktor gezdim en sonunda buldum. Ahmet Coşkan var allah ondan razı olsun ben seni normal doğurturum dedi ve dediğini yaptı. Sancı yok suyum gelmedi falan açılma 1 cm kadar. Ertesi gün yatışını yapıcam fitil var onunla başlatıcam dedi doğumu. Ertesi gğn gittik. Sabah benim oğlan tembel aşağı inmiyo doktor geldi fitili verdi beyaz uzun bir şey rahime yerleştiriyor onu rahimi biraz da açıyo eliyle genişletiyo. Sonra odama çıktım 20 dk geçmedi sancılarım başlsdı fitilin etkisiyle rahim inceliyo ve çocuk aşağı basıyo. 2 saat sonra bir baktık suyum geldi hemen doğumhaneye indirdiker 5 cm açılma olmuş. Biraz daha var doğuma dedi sancılarım başlsdıı tabii. Biraz ufak bir yapım olduğu için bayaa bağırdım ben ama. Doğumhaneyi inlettim diyebilirim 😂 dayanamıyorum sezaryene alın dedim ama kimse dinlemiyor meğer çocupun saçlar gözükmüş 2 saat sonra bir baktık açılma tam hemen çatala aldılar doktor iki ıkınmaya bu iş tamam dedi dayanamıyorum dedim bırakın bana gülüyolar. Büyük abdestiniz var gibi oluyor işte o ann ıkının var gücünüzle çünkü o bebeğin kafası. Sonuç iki ıkınmaya doğumum oldu. Allah doktorumdan razı olsun tüm hamilelik boyunca benimle ilgilenmişcesine dopum yaptırdı bana. 9 ay boyunca gittiğim doktoru ise çok güzel anıyorum insanları kesmeye bayaa meraklıymış. Allah onu bildiği gibi yapsın! Uzun oldu canım ama korkma kanaldaysa bebepin normal doğum yapma ihtimalin çok çok yüksek