Ecemli Ayse93- ben cok kafama takiyorum cevremdekiler arkadaslarim hepsi dogum yapti tanidiklarim bi tek ben kaldim
Ayse93- Ecemli bende.etrafım sezaryene yönlendirmeye çalışıyor sürekli. Sanki bi problem varmış gibi. Herşey normal doğum için uygun
Ayse93- Akkt ay zaten iş asıl doğumdan sonra başlayacak şimdi sancım var mı diye gözümü gözlüyorlar o zaman bebek niye ağlıyor doymadı mı yoksa yok şöyle yok böyle. Huniyi takar gezerim heralde🙄
Akkt Ayse93- bnmde 49+5 oldu akıntım var bı kaç gündür bel ağrısı felan bugünde ara ara sancılarım başladı bizim oğlan gelemeye karar verdi herhalde beklemedeyiz. Doktorumda dogum icin 6 Eylül demişti zaten doğum.normal olsun diye müdahale ettiği yok.bari bebek kendi gelsin de daha fazla kilo almadan okadar bekledik sıkıntı çıkmaz inşallah.carsamba günü gittim en son kontrole 3 600du kilosu
Ayse93- Akkt bende de oluyor bayadır akıntı regl ağrısı da çekiyorum Bel ağrısı da ama bi numara yok hadi inşallah senin ki geliyordur sağlıcakla al kucağına yavrunu
Melek-kaim-15 Ayse93- seninle aynı durumdayim 😂 daha da girmez bu kiloyla diyorlar bekliyorum neyi bekliyorsam artık belki bı umut hadi ışığa doğru bı cikiyim der diye benim oğlan 😅😂
Ayse93- Melek-kaim-15 ben bugün doktora onu sordum derdi neyde kanala girmiyor ve ya hiç bi belirtim yok dedim bebeğin kilosundan mı dedim. Yok Doğum anındayken girebilir kanala normal dedi. Tostikler
Melek-kaim-15 Ayse93- siz boşuna beklemeyin benimkinin gelmeye niyeti yok deyip geri yolla 😂 belki evin kalabalığından rahatsız oluyordur senin ki
Ayse93- Melek-kaim-15 annesine çektiyse yavrum büyük ihtimal kalabalık yüzünden gelmiyor😄 bu ne kada da ses dışarıda böyle ya diyordur
Akkt Ayse93- aynen canım ya o süreç daha zor olur zaten insanlrin dediklerini düşünmekten artık bebekle ilgilenmek felan bile zor olur yani😏
Suna1 Ayse93- aynı belirtiler bnde de var ama gelmiyor benim kız 40+2 yim acaba 41 e varıp normal suni sancı olmadan doğuran varmıdır
Silactk Ayse93- Ben de aynısını sordum,kafası kocamanmış o yüzden kuvvetli bi sancı lazımmış ki anca ittirsin girsinmiş 🤦🏼♀️ Koca kafa,beni çok strese sokuyo gelsin artık yoksa anası ruh sağlığını yitirecek 🤪
Ayse93- Buzra dolu canım çatır çatır doğuruyor millet maşallah. Sunisiz epiduralsiz doğum yapanlar yaz istersen foruma nasıl güzel doğurmuşlar
Nursenasya Buzra 2010 da oglumu dogurdum aksam 9 da sancim geldi yavas yavas ve arkasindan nisan ozamanlar plates topu da yoktu yataktan inmek bile yasakti 6 saat sonra oglum oldu .7 cm le catala aldi beni dikis olmadi 3.070 gr olmustu.
Ayse93- Akkt Allahım kimseyi elden ayaktan düşürmesin bir an önce toparlanırız inşallah hepimiz doğumdan sonra Allah razı olsun hepsinden ne diyelim
Akkt Ayse93- amin canım inşallah bu kadar bekledik dogumlarimiz rahat olurda kimseye muhtaç kalmayiz kendi işimizi.kendimiz görürüz.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah❤️
Ayse93- Suna1 kendi sancısı başlayıp yine de hızlandırmak için suni verilenler var. Ama hiç suni almadan 41 de kendi sancısıyla bilemiyorum. İnşallah vardır.
Ayse93- Silactk benim eşim koca kafaymış vakumla doğmuş. Ben 4.500 kiloymuşum Makat gelişmişim sezaryen doğmuşum. E ikimizden de böyle bi çocuk beklenirdi zaten. Hem kilolu hem koca kafa. Ben paşa paşa sezaryene doğru gidiyorum da işte bakma sen yalandan bi umut bekliyorum
Gnccnn Silactk dr un büyük dediği baş ne kadar ki çok merak ettim bizimkileri de o da göre kendimiz değerlendirelim. BPD değeri kaç bebişinizin😍