forever23 Kokosanneee öyle bir soru sordunuz ki beni düşünmeye ittiniz şu an 🤣hala düşünüyorum akşama kadar düşünürüm ben bunu
Cemrreedemirci Kokosanneee hepsi kabulum neye layık görüldüysem fakat erkek bebeklere çok az kıyafet var ona bozuluyorum. Kız cimcimelere ne güzel şeyler üretmişler ☺
Neslihankk Kokosanneee Aslan gibi 4 yasinda oglum var Simdi 2. Erkegim gelicek 23 yaşında çıtır2 erkek annesi olmanın mutluluğunu yaşıyorum ileride koluma takip gezicegim günleri de göstersin Rabbim 🙏💙
Mom103 Kokosanneee kizda kiz oldugu icin erkektede erkek oldugu icin ümumilikte evladi oldugu icin guzel hiss eder insan ne diyim
Aydabelinay forever23 kız öyle olabiliyor insan bi duygu karmaşasına giriyor özellikle başlarda🤭 ben sana yardımcı olayım düşünmene 😂🤭🥰
Domatesimm forever23 hahahah😂😂 ay çok güldüm ben de ilk çocuğum oğlandı biraz düşünmeye başladım şimdi 😂😂
forever23 Deletedmom328 size katılıyorum sanırım hiç erkekte kızda nasıl hissedilir düşünmemişim yeni farkettim😊
Homeless20 Cemrreedemirci yaa hiç sorma :( o bandanalar değişik aksesuarlar cicili bicili süslü püslü kıyafetler :( ama erkekte klasik :((
Ezgi-ceren Cemrreedemirci evet ya cinsiyetle ilgili aklıma gelen sadece o oluyor benm de onun dışında hiçbir önemi yok erkeğin kızın😊
Betegebet Ayy erkek evlat.. Misss… Prenses gibi hissettiriyor beni oğlum cogu zamann.şimdi 4 yasında anne sen cok güzelsin der durduk yere gelir seni seviyorum der. Yanagımı sıkıp gider.. Kız cocugunda mutlaka böyledir ama evde iki erkek arasında tek kalınca ana kraliçe oluyorsun 😁😁😂
merve90 Betegebet evleninceye kadar böle hissettirir 😂 benimde 2yşında kızım var 2.ciye hamileyim oğlum olucak kız istedim ama nasip değilmiş kızın tadı bi başka oluo
irem_17 Betegebet kesinlikle katiliyorum. Babasindan duymadigim iltifatlari oglumdan duyuyorum😄 simdi 2. Oglum geliyor insallah. Bakalim o nasil olacak😁
Cucu2015 Betegebet kesinlikle katılıyorum. Öyle özel hissettiriyor ki anneye. Benim de 4.5 yaşında oğlum. Bir hafta sonra da kızım olacak Allah’ın izniyle. Ben de kızların kaprisinden korkuyorum. Çevremdekiler genelde öyle 🙈 belki kapris de tatlı gelir doğunca 😂😂
irem_17 Neslihankk benim de ikinci oglum geliyor insallah. Ben de hep 2 oglum olsun, kollarina girip geziyim derdim. Insallah o günleri görurüz🤗
Laylaaaa121212 Kızlar peki belirtileriniz neler oldu göğüs hassasiyeti kıllanma mide bulantısı olmaması vs ??
Hadibakalim Laylaaaa121212 mide bulantim oldu 4 ay kadar..gobegimde hafif tuylenme oldu..sua 28.hafta mide ynmalarim var ve bazen ayak altlarım yaniyo
Barkoddg Laylaaaa121212 Herkeste değişir canım. 20 günlük bi oğlum var mide bulantim çok olmadı,ayaklarım çok üşürdü ilk hamile olduğumu ogrendigim zamanlar,sağ kasigim çok ağrıdı mesela,canım çok et yemek istemişti yine ilk zamanlar falan filan.
Betegebet merve90 Kız dur o evlilik falan düşünmek bile istemiyorum😁😁😂 efsane kaynana olur benden 😁😁😂valla ne bileyim annem bile oğlum karnındayken valla kusura bakma ben kız cocukların daha cok seviyorum erkeği pek sevemiyorum derdi. Ablamın kzıı var hala mesela Bi ayrımcılık olur arada ama ben hep şanslı hissediyorum kendimi Allah gönlümdeki i verdi dşye
kucukmelegim merve90 saçma sapan kozın tadı başka oluyo nedir ya şükredin.oğlan kız farkeder mi çocuk ayırıyosunuz.bi de pişkin pişkin gülüyosunuz.çocuğu olsun diye yıllarca uğraşan insanlar var.kız erkek farkeder mi.doğmamış çocuğunuza yazık
Betegebet Cucu2015 Benimkide 4 bucuk yasında şimdi yine hamileyim 8 haftalık. Kız geciyor gönlümden Allah biliyor ya. Erkeği tattım onuda tadayım diye ama hayırlısı. Ana kraliçe olmaya devam edeceksem de itirazım yok yani 😁😁😂 Oğlumda da hep erkek istedim. İlk evladım erkek olsun abi olsun kardeşlerini korusun diye. Biz 4 kardeştik abi yoktu. Anne baba Bi tarafta zor büyüdük yani düşe kalka.. Hep abim olsun isterdim. Ondan erkek istedim hep ilk cocugu aslında 😁😁😂 Ben şeyede inanmıyorum allahın gücüne gider kız erkek farketmez dillendirmeyi. Diyorlar ya. Ben hep sarışın yaramaz Bi erkek cocugum olsun allahım derdim. Rüyalarımda görürdüm. Net olarak hayalimdeki cocuk. Gönülden İsteyince veriyor rabbim istediğini
Cemrreedemirci Homeless20 hastane çıkışları bile nasıl güzel dantelli :) altlı üstlü bordo pijamalar vs bayılıyorum ama napalım :) 16. Hafta net erkek derse gidip ufak ufak alıcam olanlardan gerçi %95 erkek dedi ama %99u beklemek lazım :)
izgi Deletedmom320 Aslında şöyle ben başından beri hiçbirşey hissetmiyorum cinsiyeti öğrendim yine hissetmiyorum sanki hamile olan ben değilim sıfır heyecan 🤔
Betegebet izgi İlk hamileliğimde bende öyleydim. Anaa doğurcam ben falan diyordum bianda aklıma gelince. Sonra doğdu Bi verdiler kucagıma.. Asıl heyecan o zaman aglamaktan için cıkmıştı.
Gumball Betegebet ya ne guzel anlatmissin❤❤❤ allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin, rabbim aileni tüm kötülüklerden korusun
handesen73 Kokosanneee beklemiyordum ama simdi iyiki diyorum iyiki oglusum olucak kraliceler gibi hissetiricek eminim annesinin 3. Aski iste bundan guzel duygu yok am akiz da olsaydi guzel olurdu benim gibi kokos hayirlisi olsun 2. Insalah kiz olur diyorum tabi oncelik saglikli ve hayirli bir evlat olmasi 😍