Selinn4 açıkçası tavırları falan hoşuma gitmedi. Tıp fakültesine yat dedi bende vaka sayısı çok fazla bu dönemde korona olmak istemiyorum dedim. Oradaki tedavi sistemini biliyorum önceki kaybimda kalmıştım, oradaki tedavinin aynısını evde uygulasam dedim zaten ilaçların aynısını kullanacağım dedim, proluton Depot iğne 5 günde bir, adalat günde 2, progestan günde 2 verdi. Başka bişey yok ekstra sadece yatıyorsun. Tuvalet ortak kullanılıyor ve temiz değildi. Hastanede yatmayacaksan bana bişey sorma dedi. Öyle şey olur mu 400 TL para verdim tabi ki de kendine soracağım 😒 ayrıca hastaneye yatmak zorundasın demedi. Hastanede kalmani öneriyorum dedi. Hastanede muayeneyi uzmanlık okuyan yeni mezun doktorlar yapıyor, uzman doktorlar yapmiyorlar. Ben zaten annemlerde kalıyorum ve dediği günden beri wc haric kalkmıyorum, yemeğimi bile yatağa getiriyorlar. Hastaneden bir farkı yok benim için. Özel hastanedeki doktorda hastaneye yatış yapabilirsin dedi durumu söyleyince haklısın evde kalmak daha uygun ama kesinlikle kalkma dedi. Tavsiyesine uyuyorum bende