Pinkyellow bebisloading tebessüm ettirdiysem ne mutlu bana ☺️ bütün önerileri denicem valla ilaç kullanmadan geçiririm inşallah ☺️
Annesinin_prensesi Pinkyellow inşallah söylenenlerin sana faydası olur canım bende çok çektiğim için anlıyorum seni 😔
Pinkyellow Domatesimm hepsini yapıyorum gebelikten öncede beyaz ekmek bizim eve hiç girmez zaten zeytinyağından başka sıvı yağ kullanmam kefiri kendimi yapıyoruz evde bayilrak içiyorum geriye bı kayısı kaldı yapmadığım☺️☺️
Pinkyellow Umksanbe Tomriskatun Canan95 Çok sağolun kizlar hepsini denicem kayısı kompostosundan baslicam işe dolapta var çünkü 💜🌸
Domatesimm Pinkyellow maşallah Ekim annelerindensiniz o zaman 🥰 benim de ilk başlarda kabızlıktan çok çekmiştim. Kan ilacı ne kullanıyorsunuz ondan da olabilir
Pinkyellow Domatesimm Kasım diye görünüyor bakalım paşam ne zaman gelmek isterse artık ☺️ demir ilacı gynoferon kullanıyorum ama 3.kutu bitmek üzere yapsaydi en başında yapardı sanki 😣
Elfffffffff Pinkyellow kefir, aç karnına sabahları 1 tane kuru incir, bulabilirsem kayısı hoşafı, haşlanmış mısır, armut ve şu kırmızı erikler benim kabızlığımı geçirdi umarım sanada faydalı gelir😊
Rabiaagk Pinkyellow ben de kabızlıktan çok çektim çok zor gerçekten her şeyi denedim nafile ama artık kronikleşmişti 🤷🏻♀️ şimdi 30 haftalığım doktorum bir kaç hafta önce kasılmalar için magnezyum ilacı yazdı efermag onu içtiğimden beri fark ettim ki kabızlık olmuyor. özellikle açken içildiğinde kabızlık varsa anında tuvalete çıkarıyor🙈🤩
Pinkyellow Rabiaagk ikisine birden iyi gelmiş ne guzell ben kullanmıyorum magnezyum maden suyu içiyorum ☺️
Pinkyellow Domatesimm olabilirmi dersin😣 ay napsam bı ilaç değişikliği daha istemiyorum çok korkarım hep yeni bı ilaca baslamaktan 😒
Domatesimm Pinkyellow o da kan ilacı sonuçta 🙏🏻Ben hatta eczaneye gittim söyledim hamileşer için kabızlık yapmayan bi kan ilacı verin dedim 😄😄
yagizefeninannesi Pinkyellow dupolach diye bir şurup var doktoruna danışarak ondan alabilirsin doğal yollarla geçmiyorsa ilaç almakta fayda var sonra operasyonla almak zorunda kalırlar
Pinkyellow yagizefeninannesi himm evet biliyorum o şurubu doktor u aradim bugun bı hap yazdı canım sağolasın