Pinkyellow Kizlaar kabız olupta iyi gelen bi öneriniz varmı yoğurt semiz otu lifli yicekler tüketiyorum ama yok baya zorlanıyorum wcde 3 gündür napcam ben 😔😔
Tomriskatun Pinkyellow Semizotu ıspanak yediğim gün ishal oluyorum 🤦♀️ bağırsak mikrobiyatknız bozulmuş olabilir. Ev yoğurdu tüketin bol bol. Kuru incir kendisi veya suyunu içebilirsiniz
Annesinin_prensesi Pinkyellow akşamdan cevizi suya koyun sabah aç karnına hem suyu için hem cevizi yeyin ben kabızken öyle yapıyorum faydası oluyor inşallah size de olur
Pinkyellow Tomriskatun şekerden dolayı kuru meyvede tuketemiyorum ama hep ev yoğurdu yiyorum canım valla kefir de içiyorum ama fayda etmiyor dünde ıspanak yedim ama yok 😔
Bsraydin Zeytinyagi icin…ev yoğurdu ya da activia tarzi probiyotik iceren seyler..kabak vs bol lifli seyler alin..
Pinkyellow Bsraydin evet hazır.yogurt asla tuketmiyorum zaten hep ev yoğurdu yiyorum da bide zeytinyağı karıştırıp denim bakım teşekkürler 🌸
Tomriskatun Pinkyellow bol su iç, paketli hazır gıda tüketme, probiyptik ve lif ağırlıklı beslen canım
yasen1 Pinkyellow banada bi çare varmi canim bendede şeker var nabcaz bide hemoroid var bende ay Allaaahim tuvalete gitmeye korkuyorum
Pinkyellow bebisloading ev kefirine bende bayılıyorum iç iç iç do ya ma dim amaaa tık yok valla hiç etki etmedi 🤦♀️
bebisloading Pinkyellow benim hamilleikten önceki kabızlığımı direk o çözmüştü, şaşırdım sonuç vermemesine.. bu arada mesajını müziğiyle bir okuyup çok eğlendim 😀 Bir de geçen gün anjelik erik 2 adet yememe rağmen wcye zor yetiştim. Belki işe yarar..
Pinkyellow Annesinin_prensesi yaa onun kolesterole iyi geldiğini biliyodumda kabızlıği duymamistim bugün akşam onuda deniyim canim
Annesinin_prensesi Pinkyellow dene canım ben faydasını gördüm baya bana da ablam söyledi oda sıkıntı çekiyordu hem bebeğe zararı olan bir şey de değil İnşallah sana da faydası olur çok kötü oluyor insan kabızken
Pinkyellow bebisloading tebessüm ettirdiysem ne mutlu bana ☺️ bütün önerileri denicem valla ilaç kullanmadan geçiririm inşallah ☺️
Canan95 Pinkyellow haşlanmış mısır ye aynı sıkıntı bende de var onu yediğimde rahat oluo. Kayısı kompostosu da içebilirsin canım. He birde incir bulabilirsen onu tüket birde armut bunlar da iyi gelio🥰
Pinkyellow Umksanbe Tomriskatun Canan95 Çok sağolun kizlar hepsini denicem kayısı kompostosundan baslicam işe dolapta var çünkü 💜🌸
Umksanbe Pinkyellow canım armut birebir aklında bulunsun çok yeme ama ishal yapar bide kaydı kompostosu bide şuan tam mevsimi mor erik bunlar hep işe yarar 🙃