Srf45 Kızlar günaydın 3 buçuk ay önce sezeryan doğum yaptım haliyle göbek kaldı aynada kendimi gördükçe moralim bozuluyo sizler doğum kilolarınızı nasıl verdiniz?
Cileklipasta Srf45 doktorunuza danıştıktan sonra bölgesel egzersiz yaparak göbeğinizden kilo verip sıkılaştrabilirsiniz.
Sinemcetin20 Srf45 ben fiyt yaptım 2ayda 15 kilo verdim 86kiloyla doğum ettm korse taktım karnımı toparlasın acımi sindesin diye ebru sallinin diyeniti uyguladm
sevimlieyuboglu61 Srf45 diyet ve spor , doktorunuzla konusup spor yapabilirsiniz.. benimde az kalam göbeğim sporla gitmişti ki 2. Ye hamileyim
_Dyldrm Srf45 bende burda durayım doğum şeklim henüz belli değil ama 30 kilo aldım nasıl vericem bu kiloları bende bilmiyorum 😅 o eski halinden eser yok simdiiii 😏
Srf45 betulcakici 18 kilo aldm ben illaki veriliyo ama kimler nasl kilo verdi diye merak ettm 3 kilo verdm şimdilik
betulcakici Ates2020 60 ile hamile kaldım 15 eylülde sezeryan olcam 75 kilo olmuşumdur en son 72 buçuktum
Gamzearyaela Srf45 başlığın adı niye sezeryan kilolalari anlamadım . İkinci çocuğuma hamileyim ilki sezeryandi ve 11 kilo aldığım için göbek kilo falan kalmamıştı . Kısacası sezeryani öcü gibi kiloyla gobekle bagdastirmayin lütfen . Nice normal doğuran ama kilo problemi yasayan insan var . Kilonun doğum şekliyle alakası yok kısacası .
aylinsss Gamzearyaela ne güzel demişsiniz gerçekten de öyle sonuçta bebek karında büyüyor çıkış yeri farklı olunca göbek değişmiyor ki
Srf45 Gamzearyaela ben orda illa sezeryanda kilo alıyorsunuz diye bişey demedm ben sezeryan yaptm kilolarm kaldı arkadaşlardan görüşlerni sezeryanda nsl kilo verdiklerni öğrenmek istedm sonuçta iç dikişler çabuk iyileşmiye biliyo zararı varmı yokmu sporun bilmiyrm sağolsun arkadaşlarda doktoruna danışarak yapabilirsn demişler tamamen bilgi almak için sezeyanı kötü bişy olarak göstermedm doğum hikayemi bulup okursanz sezeryandan çok memnun kaldığımı göreceksnz bundan sonra bi konu ile ilgili başlık atarken size sorarz ben herkesin yazdklarına saygı duyuyor sizin gibi kırıcı yorumlar yapmıyrm
Ates2020 betulcakici bu kilodan mı korkuyorsun 😂😂 63 hamile kaldım 78 doğurdum şimdi 57 kiloyum verirsin korkma hepsi gider canım
Gamzearyaela betulcakici öncesinde spor yapıyordum doğumdan sonra yalnızdım ne mecalim ne de zamanım olmadi spora . Sonra (yaklaşık 2 sene )tekrar başladım tabi karın bacak vs çalışmaya. İllaki farkediyor su tüketimi ,sağlıklı beslenme , hareket
AsyaNildaa Srf45 veremedim kaldı.simdi ikinciye 33+4 haftalık hamileyim Allah’ım nasip ederse inşallah normal doğum istiyorum bunda.ilkindeki gibi sezaryen olmak zorunda kalmam inşallah
Srf45 AsyaNildaa cnm bilmediğim için soruyorum ilk sezeryan olunca 2. Mecburen sezeryan oluyo diye biliyorum normal yapabiliyomuyuz