deletedmom76 Mnkse ne kadar garip ben 11 haftalıkken öğrendim %90 oranıyla çok merak ediyorum diye 13ncü haftada tekrar çağırdı kesinleşti.
NaimeYilmaz Sultan42 Sağlıklı olmamızı saglamak ıcın o kadar baska bırsey talep etmeyelm dıe kanunları ona gore tasarlamıs devlet
firdevs Mnkse sen özele git canım o zaman söylemesi gerekirdi ben de 30 haftaya kadar özele gittim şimdi devlete geçtim ayrıntılı ultrason zamanı da bir kere devlete gitmiştim hemen erkek demişti ben sormadan senin doktor biraz tuhafmış 🤔
ZeynepKarataTeytey Mnkse Bazı doktorlar yanılma payı oluyor diye de bilerek söylemiyor hemen kız diyip erkek çıkan çok duydum ben.Bence ayrıntılı da öğrenin en net o zaman
Mnkse deletedmom12 ilçenin tek doktoru mecburen Yani yeni gelmiş önceki doktor çok iyiydi ben sormadan ne var ne Yok söylüyordu bu yeni göreve başlamış galiba acemi gibi
Keriminmutluannesi Mnkse başka bi doktora gitsen belki ultrasondan o kadarda anlamıyodur😒😒😒 millet 12 ci haftada öğreniyor ya
gizemgnll Mnkse valla ben 11+3 de öğrendiö canım 32 olduk hala erkek hiç değişmedi , baaka doktor denemelsin bence cünkü en geç 16da belli oluyor genelde
Mnkse gizemgnll evet iki doktor kontrolümdeyim bir özel ilde biri devlette ilçede özele gidebilmem için güvenli yol olması lazım onun haricinde yasak