Sureyyaa Seherbektasb yanı 8 eylüle kadar zaten eğer tutmadıysa aset görürsünüz ama beklemek çok heyecanlı 14. Günde de varsa mutlaka çıkar test yapsın isterseniz. Inşallah hamilesinizdir🙏🙈
Sureyyaa Seherbektasb ben aşılama yaptırdım ama çatlama iğnesi vurundum 12. Günde sonucu aldik çok şükür sizin aşılama değil.ama ign3 yine aynı mantık varsa çıkar mutlaka inşallah vardir
minikcivcivim elifkrc canim adetin kaçıncı günü gittiniz hastaneye ve neler yaptılar bende gideceğim ama ne gibi süreçler oluyor mesela yumurtanız kac taneydi ve kac ml buyuklyge ulasti bana da bilgi veriri misiniz rica etsem 🌸🌹🌼🙏🙏
Seherbektasb minikcivcivim 10 agustosta, adet oldum 11,agıstosta gıttım ve ıgne tadavusı, verdı 5 gun vuruldum 1 gun bekledim 17 agustosta gittim cok guzel ddı 19 agustosta, gel de vuralım ddı igne vurdu catlatma, ıgnesı 8 Eylül de gel ddı 17 mml ile vurdu canım
elifkrc minikcivcivim 1 ağustos da reglim başladı 2. Günümde 5 günlük klomene basladım ilaç bittikten 6 gün sonra ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 10. Gün çok merak ettik kan testi verdir 1.41 çıktı olmadığı için üzülmüştüm sonra 2 gün sonra eşim idrar testi alsam yapar mısın dedi istemedim ama almıştı tek çizgiyi görünce alıp çöpe bile atmadım eşim gelsin kendi görsün diye aradan 10 dk geçti temizlik yaparken gözüme takıldı bi baktım silik 2. Çizgi sonra idrar testi verdik gece 39 çıktı 2er gün arayla 120 sonra da 399 oldu benimde
minikcivcivim Seherbektasb ya masallah 17 ml olmuş benim yumurtam normalde 3 ml felan oluyor doktor öyle demişti bu reglim gideyim bakalım ilaç ile ne kadar büyür çok küçük ya hiç büyür umudu ile bakamıyorum peki tuttu değil mi bebiş 🌸🌸
minikcivcivim elifkrc yaaa rabbim sağlıkla kucağında almayı nasip etsin bebeğinizi 🌼🌼🌸🌹☺️🙏kaç yumurtanız vardı iğneyi vurulurken ve cok sık mi gittiniz doktora bu sürede
Hulyaa12-- elifkrc elifkrc cnm bende senin gibiyim adetim ayın 4 üne idi adetin 4 üncü günü ayın 7 sinde başladım 5 gün kullandım 17 Ağustos gittim 18 mm ve diğeri baya büyük umarım çatlar ve kist olarak kalmaz dedi 19 Ağustos da tekrar çağırdı gittin çok şükür ikiside çatlamışti o hafta ilişki önerdi Pazar günü progestana baslamami söyledi ve hala bekliyrm sonuç alırmıum artık bilmiyrm beklemek istiyorum yappda ümitsizliğe kapılmak istemiyorim
minikcivcivim Seherbektasb canim yumurta sayınız kaçtı mesela bende tek bir tane oluşuyor tabi o normal yolla yani hiç ilaç kullanmadim
elifkrc minikcivcivim Benim polikistik overim vardı yumurtam gelişmiyordu 2 tane yumurtam oluşmus mm söylemedi doktor ama cok guzel baya guzel demişti ben kan tahlilini özelde kendim giderek yaptırdım merak ettiğimden doktor beni daha 4 eylül de çağırdı sanırım kese için
Seherbektasb minikcivcivim bir yumurta vardı sol tarafımda 17 mml olmus adetim ikinci gunu gıttım 5 gun ıgne vuruldum bir gun dinlendim 19. Catlatma ıgnesı oldum
minikcivcivim elifkrc yaa valla umud oldu şimdi bana 🌸🌸 bende inşallah kısmetse yarın gidecegim dün leke gördüm ama bugün gitme ihtimalim yoktu randevu bulamadım yarına aldım erken saate ilk gidince kan felan mi veriyoruz yoksa direk kalca başladınız mı ? 😇 çok sordum ama kusura bakmayın
elifkrc minikcivcivim bence kan tahlili yapar çünkü hemen kese görünmüyor rahim duvarına bakar heralde yarın benim kese görülmesi doktor rahim duvarın kalınlaşmış hamileliğe hazırlanıyo demişti istediğin gibi sorabilirsin çünkü ben cok çabaladım ve bilinçli kimse yoktu etrafımda 😇
minikcivcivim elifkrc yaa çok sevindim anlayışın için canim 😇🌸☺️ inan bende de yok ki sadece araştırma ile kimse yok benimde soracağım ama ben şuan hamile değilim regl oldum dün yarın da hasteneye gideceğim ya acaba ne yapacak kan ister mi yoksa klomen yazar da yine gel mi der bana dediği yumurtaların tembel regl olunca gel catlatma iğnesi yapalım dedi ben geçen ay regl oldum ama.gidemedim bari bu ayı degerlendiriyim diyorum sizin ki ilk deneme mi oldu
FatosEngin Seherbektasb doktor seni yumurtlama ovulasyon olmusmu diye çağırmış olabilir çünkü o işlemde adetin 21 günü çağırıyorlar diye biliyorum