Bsraydin Lahana, tahin yagi, zettinyagi, ayca çekirdeği jeli, kendi sütünü her daim önce sık memeyi nemlendir oyle ver ve sonrasında da ayni seyi uygula…hep ayni oneriler ama bn de bunlari denemiştim ve zamanla geciyor ya sabır
Kirpapatyasi 1cicek bende aynen öyle ağlayarak emziriyorum. Lansinoh hametan kullandım buraya sormustum bana tahinin üstünde kalan yağı sür dediler onu da sürdüm biraz hafifletti. Şimdi de gümüş kapak aldım. Ama en ferahlatıcısı emzirdikten sonra açıkta bekletin biraz gögüslerinizi kendi sütünüzden sürerek havalandırın. Nemli kalınca daha cok acıyomus. İnsaallah gecer benim azaldı biraz
MB-ckrva 1cicek canım benimde öyleydi gümüş kapak kullandım bide lansinoh krem kullandım ama gümüş kapak süt arttıkça çok sıkıntı olmuştu bende bide doktorum fito diye bir krem vermişti onuda kullandım ama fito yu emzirme öncesi silmen gerekiyor o baya fayda etmişti
CansuAbinik 1cicek Gümüş kapak kullanabilirsiniz ama bebeğinizi emzirirken kahverengi kısmın hepsinin ağzına girdiğinden emin olun. Doğru açı ile tutun. Benim emzirme uzmanım, göğüs yaralarının yanlış emzirmeden kaynaklandığını söyledi.
drn5410 1cicek gümüş kapak kesinlikle canım 👍 34 gün oldu doğum yapalı elhamdülillah hiç sıkıntı yaşamadım