1cicek kizlar persembe dagum yaptm gogus uclarm cok yara lansinoh kullaniyrm ama faydasi yok kaniyo artk tavsiyelrinz neler
Eha1 1cicek canım benm xs öyleydi bebek ahladigi zman nasıl emzircem diye kara kara dusunur oliyidum bndd lansinoh kullandım obirde zeytinyağı sürdüm ama malesef emzrdikce iyileşir şimdiden catlamam var dogumuma bir hafta on günüm var
1cnr1hrm 1cicek cok ise yaradığını söyleyen var henüz deneyimlemedim fakat kuru soğan kesip göğüs ucunuza koyacakmışsiniz 🥴
Eceslh 1cicek aslında o konuda öle olanlar çok memnun önce başlayanlar demek daha hassas sizin o zaman gümüş kapakla berbr kullann gümüş kapaktan çok memnun herkes
cico-20 1cicek gümüş kapak öneriolr☺️ Dogumdan once 32. Haftamda da gogus kremıne basla demişti ebem☺️Gerci dha dogum yapmadım da ben bunlrı aldm tavsıye uzerıne
Ayse_gks 1cicek soğan çok iyi geliyo diyolar bende deniycem hiç emzirmeden soğani koyup bekletip sonra yikiyip öyle emziriyomussun hiç yara olmuyomus canım sen bı dene istersen
Reysare 1cicek canım arkadaşımın aynısı oldu kan içinde kaldı lahana yı haşladı ılıttı göğüslerine koydu maşallah subhanallah şuan çok iyi her gün iki üç kere yaptı bunu 1 haftada düzeldi maşallah birde hakiki zeytinyağ
Cicimato_96 1cicek Her seyi denedim ama zeytinyağı kadar mucizevi olanı görmedim. Bir de arada göğüslerini açık tut hava alsınlar geçecekler biraz sabır ☺🌸