Esoo0698 Kızlar hamile olmadan öncede cipsi çok severdim ve hamileliğimde çok canım çekiyor yememeye gayret edip genelde sade cips yemeye çalışıyorum ama nolcak böyle bilmiyorum 🤦♀️
Buson Esoo0698 benim canım kola çekiyor ama bebeğimi düşünüyorum vazgeçiyorum inşallah bebeğim kararmaz 🤣
Babyveannesi Ye gitsin ben arada yiyorum hep sağlıklı beslenilmiyoki kolada içiyorum napiyim dayanamıyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Superisiiiii Bi kaçtane ye ya millet sigara içiyo sakatat yiyo evet yağlı zararlı ama bi kaçtanede sigara yada diğer sağlıksız şeyler gibi öldürmez herhalde boşver 10 adet yesen zararj olmaz
Babyveannesi Esoo0698 valla bende her yediğimde vicdan azapları çekiyorum 40haftaya girmeme iki gün falan var artık eşim kızdı ye boşver iki gün var doğdu doğacak dedi kendime azap çektiriyorum hep onu yemeyim bunu yemeyim diye ama olmuyo hele kola resmen beni cezbediyo ☺️
Eceslh Alfabeta pişirmeden hç bi et ürününü yeme canım tost yaparken bile sucuğu pişir koy yada salam vs kahvaltıda pişirip yemege dikkat et
Alfabeta Esoo0698 yok çiğ değil pişmiş sucuk sürekli yemiyorum ama böyle bazen bindebir tadımlık yiyorum sadece