Superisiiiii durununannesii benim annem çoraba sardı içine attı kuyafwtlerin ne kadar doğru yaştı bilmiyorum ince çorabın içine sabunları koyup
ozgeya Aada Babyme kullanıyorum leke çıkarıcı. Eğer çok çok ağır çıkmayacak bir lekeyse de babyme çamaşır suyu tozu.
Ayca6868 1Anne_ ya bende kendi deterjamimizla yikadim etrafdakiler diuor alerji olur tekrar yikasammi bilmiyorum
1Anne_ Ayca6868 ya niye alerji olsun her duyulana kulak asma cnm ben böyle yaptım zaten çok az koydum bi tatlı kaşığı kadar koydum doldurmadm deterjanla
[silindi] Aada ben şuan oğlumun kıyafetlerini onunla yıkıyorum sürekli kusuyo brgendim duru granul kullanyodum bayadır kusmuk lekesini bile çıkartmıyo makine eritmiyoda yıkıcak olsam eritip oyle koyuyodum roxy daha güzel
Monorassa Bnde dalan in doğal granül sabunu aldim bebek çamaşırı için kokusu falanda doğal ve güzel instagramda mühendisin oğlundan bakmıştım içeriği falanda güzel
Boncukbeyinannesi Aada ilk zamanki lekeler bebekler yağlı süt aldığı için pek çıkmıyor. Zaten sürekli de üst baş değiştiriyorlar. Ben moms green bebek deterjanı kullanıyorum aynı zamanda doğal çamaşır suyu var lekeler için de onu ekliyorum