Nisanurr Onurtugbaa biberon avent cam biberon emzikte soothie avent 😇 aventinkiler anne göğüs ucunu benzediği için onlardan aldım 🙏
DidemYldrm Onurtugbaa 0-3 ay emzik avent ayıcıklı olanlardan 0-6 ay nuk emzik avent cam 1 ay + chicco 0+ biberon
Knber Nisanurr umarım o emziği emer bende dahil olmak en az 5 arkadasım aldık ve büyük olduğu için tutamadılar Avent ortodontik emZiği tavsiye ederim
Nisanurr Knber inşAllah emerler diyelim o zaman evet biraz büyük ama anne memesinden kopmaması içinde en uygun o emzik diye düşünüyorum bakalım deneyip görücez
Knber Chicco kauçuk emzikle çok güzel emzik sizin seçimiz degil malesef bebişinizin seçimi oluyor o kadar emzik aldım beğenmedi bakkal emziği sevdi onuda benim içim el vermedi chicco kauçuk verdim yerine
Knber DidemYldrm Can'ım Avent cam biberon kullanıyorum gayet memnunum senin ama tek sorun kapağı tık tık atıyo
Knber Nisanurr ayy Can'ım benim inş emer bende ne heveslerle almıştım bide ortası delik ya emerken çok tatlı görünüyor 🙈☺
matruskaa Onurtugbaa yenidoğan için herkes anne memesine yakın olan Philips avent biberon emzik öneriyor canım ben baya arastırmıstım ikisini aldım
Zeze03 Onurtugbaa emzik avent biberon dr browns hiç gaz yapmıyormuş belkş 100 kişi önerdi sende bi araştır birde avent küçük suluğunu aldım cam
SyhnHtp Onurtugbaa emzik nuk damaklılardan sldım o biraz deneyerek olacak bir durum o olmazsa avent düşünüyorum. Ama biberonda anne göğsü akışlı avent aldım bende.
Tugbaguns Onurtugbaa oglumdan dr browns vardı hiç kullanulmamış gaz yapmayan cam biberon onu strilize edip koydum çantaya emzikte avent ultra soft emzik aldım inş alır bebişim oğlum hiç emzik biberon almamıştı 🤦🏼♀️😌❤
DidemYldrm Knber bendi daha kullanmadım canım sadece akıtıyor diye duydum ama yine de aldım anne memesine benzediği için