[silindi] Bilge35 böyle şeylere inanıp Allah’a şirk koşmayın lütfen böyle saçma şeyler olmaz bide hamile kadınların aklını karıştırıyorlar ya. Allah’ın biçtiği ömrü insanoğlu kim ki kısaltacak
Ayseguls Bilge35 batıl inanç olduğunu düşünüyorum. Fakat ben de kestirmem nasıl bir işlemişlerse beynimize hem hamilelikte saç uzatmak güzel birşey 🤗
Asdffghjjk Bilge35 ben 2. Ayımda kestirdim. Hurafeler var saçma sapan benim mantığıma yatmayan hurafelere inanmıyorum😄
Esma1834 Bilge35 kestirilmez diye birşey yok. Kestirilir. Fakat doğumda kadın terler malum. O terli saçını yüzüne sürerse yüzündeli lekeler kaybolur bembeyaz olurmuş. Ben kestirmedim bu yüzden. Benim annem böyle yapmış yizündeki lekeler kaybolmuş.
TospikAnne Bende inanmamakla birlikte batıl inançlarla da malesef yaşıyorum. Yani demek istediğim şu içime kurdu düşürüyorlar hadi yaptır yaptırabilirsen misali 😁 kestiremedim o yüzden.
Deletedmom05 Rabbimin bileceği şey o ömür işi.. o zaman tırnak da kestirmeyelim. Bende kestirdim rabbime emanet bebeğim
Melisct94 Esma1834 Onu bende duymuştum arkadaşım yapmıştı hiç bir leke kaybolmadı annende kayboldusa bende deniycem olduğunca uzun çünkü saçlarım 🙈
Sedaaydn Esma1834 ben yaptim ve yuzum gercekten bembeyaz suanda bi kac leke kaldi ama digerleri gitti 🤗🤗
hasibegenir Benim kuaförüm kendisi kesmedi saçımı direk git doğumdan sonra gelirsin dedi.Birkaç kişiden daha duydum ve heveste etmedim kestirmek uzun saç seviyorum.Kendini nasıl iyi hissediceksen onu yapmalısın bence şu an benim ruh halim herşeyden önemli👑