Bilinmiyor Mide yanmasına ne iyi gelir bide bu neyin işareti acaba bebek kanala falan mı iniyor şafak 17 gün
Prensesim2018 Bilinmiyor benım suan ko sorunum oluyorum yanmadann offffff sutte ıctım gecmedı bu ne yaa sanırsın acı bıber suruldu
Tugbabayir Bilinmiyor ben de 35 haftalığım 1 haftadır felaket mide yanması yaşıyorum😏gaviscon şurup bana iyi geldi belki size de iyi gelir.Doktorum vermisti bana
Livanur_65 Bilinmiyor ayni sorun bende de gaviscon kullanıyorum iyi geliyor 3 saat sonra niye aynı sodayla idare ediyorum bende
suhedaaa Prensesim2018 aynen öyle sanarsın acı biber yemişim zehir gibi yanıyor benim de midem salatalık yiyorum boş soğuk süt içiyorum boş soguk su içiyorum yine boş gaviscon da içmek istemiyorum çünkü onunda faydası dokunmuyor😐
Htcockl29 Prensesim2018 valla Bilmiyorum Normalde Bebek Doğum Pozisyonu Aldığın da Mide Yanması Geçer derdiler Benim ki Arttı Hayırlısı Bakalım
Hvva70 Tugbabayir benimde var gaviscon canım günde kac kez ve ne zaman kullanıyorsun ben sadece yemekten 2 saat sonra 1 kere alıyorumda
glsmmc Htcockl29 ben de aynı şekilde biliyorum ama benim kız yolu şaşırdı yukarı tırmanıyor herhalde 😂
Tugbabayir Htcockl29 fayda etmiyor ki canım😔benim özellikle geceleri başlıyor.Uyku arasında resmen inliyorum midem diye😫
suhedaaa Htcockl29 evet o iyi geliyor sanki üstüne bide ayıptır söylemesi geğirik bırakınca olsaydı içerdim 😣
Zuhal1 Kızlar yoğurt ve salatalık birebirrrr… Sabah mide yanmasından ağlaya ağlaya uyandım kayınvalidem yoğurt salatalık ye dedi yedim anındamı geçer ve kaç saattir yok sabah uyanır uyanmaz yicem
Ebrarela_1963 Bebegin saçlı olacağı söylenir mide yanmasında aksine bende hiç mide yanması Yok 34+5 im bazen benim Bebek kel heralde diye esprisini yapıyorum 😁😁
suhedaaa Ebrarela_1963 bende hep diyorum bu kızçem uzun saçlı mı doğacak mübarek hep yanıyor yeter kızım bu kadar saç uzatmaya gerek yok deyip söyleniyorum 😂
Tugbabayir Hvva70 canım benim geceleri yanıyor midem.Gece yanmaya başladığında 2 kaşık içiyorum ondan sonra rahat uyuyorum :)Gün içerisinde başka içmiyorum zaten