Kaderag 36+5 günlük iken tek yumurta olan ikiz kızlarımı çok şükür kucağıma aldım. Sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim💕
hhb53 Kaderag Gözün aydın canım. Bizlerede dua eder misin ? Kaç kilo doğdular bide benimde tek yumurta ikizlerim var inşaAllah 36yı görürüz
2artiikizannesi Kaderag sağlıklı sıhhatli büyüt cnim bebeğini sizede oldumu bnim bebegimin birine sağ taraftaki bebeğe giden kan akımında sıkıntı var dediler dünden beri moralim bozuk bişey olurmu bebeğime 😞
Laylaaaa121212 Belirtilerin nelerdi? İkizlerde daha çok kusma mide bulantısı olur derler ve kız bebek belirtileri yaşadın mıı
Kaderag Laylaaaa121212 yaşamadım canım mide bulantım olmadı kusmam olmadı sadece iştahım kesildi herşey kokuyordu yemek yiyemedim yani diğer kız bebek belirtileri neler ki bunlar bende olmadı
Kaderag hhb53 Sağol canım ederim tabiki Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarınızı kucağınıza sağlıklı şekilde almak nasip olsun.💕 Biri 2300 biri 2700 doğdular inşallah görürsünüz bu zamanları 💕
Kaderag 2artiikizannesi Çok şükür o olmadı canım ama bende çok korkuyordum aralarında en ufak gram farkı olsa onu düşünüyordum ama her zaman perinatolojiye gitmeni tavsiye ederim bişey olursa müdahale edebiliyorlar ama inşallah olmaz
Kaderag Ad73fh sezeryan canım 2-3 cm açılmam vardı ama ilerlemedi sancım vardı bebekler kasılıyor diye sezeryana aldılar
Kaderag 2artiikizannesi özele gidiyordum kadın doğum için ama sürekli de İstanbul Zeynep kamil hastanesine perinatolojiye gidiyordum ek olarak orası daha iyi anlıyor diye sonra orda doğum yaptım
Tubasahra Kaderag hastaneden çalışmalarından memnun kaldınız mı acbaa gözünüz aydın bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah
ikizlermom Kaderag masallah gözünüz Aydın Allahim analı babalı büyütsün darısı bizlere insallah ☺️ Bende 20 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim olguslarımı bekliyorum insallah bizde o zamanları görebiliriz dua edin bizede 🙏🏻🥰🌸
Mucizelerim2020 Canim hayirli olsun oncelikle Rabbim utandirmasin 🙏🏻 Dogum sancisi mi baslayip hastaneye gttnz yoksa suyunuz mu geldi belirti neydi. Yani ne şikayetle gttiniz
Kaderag Mucizelerim2020 Amin canım. Benim randevum vardı perinatolojiye zamanın gelmiş ama birde nst görelim dediler 100-80 lerde çıktı sancılar ama ben öyle aşırı hissetmiyordum öyle dogumhaneye yatış yaptım bebeklere bakıp doguma karar verdiler