Nasippp Anne18 iyi gidiyor canım çok şükür 10+3 olduk perşembe kontrolümüz vardı gayet iyiydi minik:) sen de olmuşsundur 10 haftalık demi benden 1 gün önceydin
Anne18 Nasippp yok benim 9+5 gün bugün en son doktora gittim gecen 8inde bu şekilde hesaplandı usg canım bizimde gayet cok iyi 2li teste cagırdı 3 hafta sonra kısmetse kuzum 😊💕
Nasippp Anne18 ha en son ben aramızda 1 gün. Var DİE biliyordum da ondan canım sağlıklı olsunlarda ☺️ Bende 10. Haftasında gittiğim de 9+4 idi bakalım 12. Haftasında arayı kapatacak mı
Anne18 Nasippp 2 gündür rabbime çok şükür kusmuyorum ama bulantım sabahları oluyor kuzum inşallah kusmam 5 kilo verdim doktor bayagı vermişsin dedi decavit ve devit3 başlattı kuzum folik asit ti bıraktırdı
Nasippp Anne18 bende aldım sanırım 🤦🏻♀️ Çok şükğr canım belki normale dönersin artık bende 12. Haftada gidicem sağlık ocağında verirler her halde
Anne18 Nasippp doktorum yazdı bana canım tahliller yapılmıştı idrar ve kan tahlilleri tarama yaptılar böyle Sonra onlar temiz çıktı çok şükür vitamine başlattı kilo verince kuzum çok almamaya bak şimdiden canım sen şimdi kaç kg sın
Nasippp Anne18 geçen sağlık ocağında tartıldım ayakkabılı falan 75 çıktım 🤭😂 72-73 ile gebe kaldım galiba tamda bilmiyorum kaçla kaldığımı