Nasippp Glstn01 ilk olur ne güzel ☺️😂 ay valla çok sevindim 🥰 1 beklerken 2 süpriz rabbimin gücü kudreti herşeye yeter elhamdülillah ☺️🤲🏻 Yarın yaz muhakkak 😁
Esrali66 Arkadaşlar ikili tarama testini yaptırmayacak olan var mı ben düşünmüyorum doğrumu ediyorum kararsızım çevremdekş arkadaşlarım yaptırmayan da var yaptıranda yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum 🥰
Nasippp Esrali66 canım bende yaptırmayı düşünmüyorum yanılma payı yüksek oranlı testi yaptırıp strese girmek istemiyorum açıkcası 😌
sureyyadonmez Nasippp bizde 8+1 iz iki gün önce kontrolüm vardı kalp atışını duydum çok duygulandım 😃😍
Esrali66 Nasippp aynen ya ben de öyle hem de her şey Rabbimden ondan gelen her şeye elhamdülillah rabbim sağ salim sağlık bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲
Nasippp Esrali66 aynen canım sağlıcakla kucağımıza alalım inş detaylıya girerim die düşünüyorum sen hala çok var da detaylıya düşüncesi bile heyecanlı 😁
Esrali66 Detaylı ne zaman ben şuan 9+5deyim ilk gebeliğin hç bir şey bilmiyorum sıra sora öğreniyorum😃
Nasippp Esrali66 sanırım 19. Hafta ila 24. Hafta arasında yapılıyordu bebeğin herşeyine bakılıyor ultrasonda içine dışına yani 😂 buna detaylı diyorlar
Glstn01 Nasippp he gittim ikisinin kalbi durmuş yarın sabah kurdaş olacam herşeyde var bi hayır tek yumurta ikiziymiş doktor birine bişey olursa diyerinede bisey oluyormuş dedi
Glstn01 Glstn01 Nasippp detaylı ultarsyondan iki defa bakıldı 4 tane hastaneye gittim altan bakıldı durmuş dedi yapacak bisey yok verende allah alanda kısmet deyilmiş demeki olur yine insllh