Gizem59 Sibelglgakn çok teşekkür ederim fakat benim bulunduğum şehirde o hastane yok keşke olsaydı uzak bana
aezgi Gizem59 hangi sehirdesin canım ben istanbuldayım florya medical pakta yaptırdım cok memnun kaldım bebeğin parmaklarını bile teker teker saydı herseyini en ince ayrıntısına kadar inceledi
Gizem59 ilayecemom bizim buraları uçmuş fiyatta resmen ya ne kötü 750 istediler benden en düşük fiyat
berra227 Gizem59 pendikde özel polikilinikte yaptırdım ben de. 390 tl idi. Çokta memnun kalmıştık. 35 40 dakika arası sürüyor
Gizem59 Asil26 benimkinde yok normal siyah beyaz hep o yüzden kafam karıştı ikisi ne diye birde ilk çocuğum cinsiyetide bilemedi zaten
Babyy1S Gizem59 aynen hastanede yaptirmadım doktorun kendi muayne yeri vardı orda yaptirdm gittigim özel hastanede ki doktorum önerdi istersen ona yaptir diye memnun kaldm
Gizem59 SeldaSngl evet muayane parası ayrı diğeri ayrı benden ayrıntılı için 750 istedi muayane 125 TL
ilayecemom Gizem59 burda imkanlar çok iyi en iyi hastanelerden hatta memorial ama çok uygun şehirden sanırım 😊😊
ilayecemom Gizem59 bende 2 sene önce çerkezköydeydim canım sık sık çorluya gidiyorduk çok güzel bir yer ama :)
Srhtzlyh Gizem59 canım bende merak ediyordum araştırırken gördüm aynı değilmiş ikisi. Fiyatta değişiyor her yerde ben salı günü için randevu aldım 378 ödeyeceğimi söyledi sekreter.