Gizem59 Merhaba arkadaşlar detaylı ultrason ile 4 d renkli çekim aynimidir şuan 20 haftaya henüz girdim bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirmi özele gidiyorum sizler ne kadar fiyat ödediniz teşekkür ederim
Babyy1S Gizem59 fiyatlar farklıdır ben klinik te yaptırdım 350tl verdm 45dk surdu video fotoraf ve her yerine bakildı
Shnaks Gizem59 merhaba canım ben normalde Gebze yüzyıl hastanesine gıdıyorum orada 500 TL fiyat verdiler ama sıra olmadığı için orada yaptırmadık Cihan tıp merkezinde 300 TL ye yaptırdık ve hemen günümü de verdiler sadece 1 gün bekledim
Asil26 Gizem59 renkli ultrason ayrı, detaylı çok ayrı. Ben detaylı ultrasona 400 tl veridm. Renkli ultrasonu doktora muayene olurkende gösteriyor ara sıra
SeldaSngl Yakın zamanda bende gidecem merak ettiğim bi şey var özel bir muayenehane de muayene parası yani ilk giriş parası haricinde mi ödeniyor detaylı ultrason? Biri muayene ücreti ne kadarsa ödüyorsun demişti
Tubasahra SeldaSngl Detaylı usg yi başka doktor yapior ona ayrı bı gün verilir.He aynı günde hem detaylı usg hem doktor muayenesinde giricekseniz ikisi ayrı ücret oluyor
Gizem59 SeldaSngl evet muayane parası ayrı diğeri ayrı benden ayrıntılı için 750 istedi muayane 125 TL
Dumannn SeldaSngl benim ayri degildi. Detayli icin klinige gittim 600 odedim. Ayrica doktora muayene ucreti odemedim.
Gizem59 Asil26 benimkinde yok normal siyah beyaz hep o yüzden kafam karıştı ikisi ne diye birde ilk çocuğum cinsiyetide bilemedi zaten
Tubasahra Gizem59 Detaylı usg çok farkli mavi kırmızı renklerle bebeğin iç organlarına bakılıyor bı sıkıntı varmı die şuan çoğu özel hasgane bebeği 4 d gösteriyor sanırım
Sibelglgakn Gizem59 Gizem59 Merhaba ben dun yaptirdim detayli ultrason bebegin herseyine baktılar. Cok şükür hiç bir sorun yok. Acibadem Kadıköyde yaptirdim 1356 tl odedim. Cok iyi baktılar herseyime benim kordon bağına bile baktilar nasil iyi besleniyor mu diye. Rahim uzunluğuna baktılar. Vs tavsiye ederim.
Gizem59 Sibelglgakn çok teşekkür ederim fakat benim bulunduğum şehirde o hastane yok keşke olsaydı uzak bana
ayseguler01 Gizem59 4D Usg için dün 300 TL ödedim bende. Radyoloji uzmanı bakıyor bebeğe tüm organlarını inceliyor, anne bebek beslenmesini kontrol ediyor.