EceMina Hifask44 Leyla Beytur a gidiyorum ben . Radyoloji doktoru ayrı ayrıntılı ultrason a Cumali hoca bakıyor çok iyi , ama dediğim gibi dışarıdan hasta kabul etmiyorlar kendi takipli hastalarına bakıyorlar .
Hifask44 EceMina bende diğer bayan doktora gidiyorum takipli hastasıyım peki kaç dk falan sürüyor birde ultrason da 4 boyutlu mu kaç ultrason görüntüsü veriyorlar acaba
EceMina Hifask44 Hifask44 . Sizinki Raziye hoca o zaman . valla bi 15 dk sürüyor herhalde tek tek bakıyor organlarına baş çevresine iyice inceliyor rapor gibi bişey çıktı alıyor işte . Çok büyük bi makinası yok öyle beklentiniz çok yüksek olmasın ama ayrıntılının doktoru çok iyi ve tecrübeli . Baya inceliyor . Çok eskiden beri orda olan bi doktor .
Hifask44 EceMina evet canm Raziye hoca çok teşekkür ederim zaten Üniversitesi hastanesinde de ayrıntılı ultrason gireceğim özelde elimde böyle bir kaç ultrason görüntüsü olması için gideceğim yine çok teşekkür ederim allah razı olsun 🙂
Senademirci 1402ht merhaba canım bende serdar beye randevu aldım detaylı ultrason için renkli bakıyormu? Nasıl memnun kaldın mı bide bebeğin resimlerini veriyormu detaylı