Prenses58 Tomrisss Çınar bende oğluma Çınar ismini koycam Allah nasip ederse çok kibar ve asıl bi isim gerçektende
Tubaeliff Tomrisss çınar koymayın da 🤭 okulda bir çınar var tanımayan yok diyeyim. O kadar yaramaz her gün idarede çocuk.
Esraa16 Tomrisss eğer ilk bebegimizi kaybetmeseydik erkekti ve kuzey koyucaktik çok hoş geliyor kulağa bence 🙂
gamzelim2234 @Tomrisss Daha sevgiliyken ilerde bir oğlumuz olursa adı Nâzım Çınar olsun diye karar vermiştik şimdi oğlumuz oluyor kararımız hala aynı başka isim baksamda çınardan başka isim beğenemiyorum 🥰
AlpCinarim Tomrisss Biz de Alp Çınar koyacagiz inşallah Yağız Çınar koyabilirsiniz ikinizin de isteği olmjs olur çift isim düşünüyorsanız 😀
BusraDevlet83 Tomrisss Böyle düşünmekte haklısınız. Ama işte bana çok karizma geliyor. Illuzyon var isimde 😃
Handelina06 Busraveminisi1 anaokulu öğretmeniyim dediğiniz için soruyorum. Asya ismi düşünüyoruz ama hiç Asya tanıdığım yok. Sizin bilginiz var mı nasıl oluyorlar?
Busraveminisi1 Handelina06 hiç asya diye öğrencim olmadı yakınen görmedim pek yaygın değil son jenerasyon da ama asya diye arkadaşım vardı fazla özgürlükçü ve hırslıydı tabi hepsi nasıldır bilemem☺️
Tomrisss Handelina06 benim bi tane tanıdığımın asya adında kızı vardı aman allahımm eve gelsin istemezdik öyle canavardı 😁
BalBade Tomrisss kesinlikle Çınar,kuzenim bu ismi bebeğine takmasaydı ben düşüncektim.Şimdiye kadar tanıdıklarım hep uysal, akıllı,şirin Bebekler🙂🙂
Masalin_annesi Tomrisss çevremdekilerden çınar fırlama 😂 yağız çok sakin kuzey orta halli zeki çocuklar ama çınar ismi daha güzel sanki
Elfffffffff Tomrisss anasınıfı öğretmeniyim canım, kuzey çok gördüm. Kuzey, ayaz ve poyrazlar felaket hareketli oluyor, çınar da geri kalmazdı onlardan ama yağızlar ım hep daha farklı olmuştu, yağız ismini sevmem ama bu sebeple seviyorum artık 😂
Caglayamac Tomrisss hepsi çok güzel bende yağız istemiştim ama eşimle ortak kararımız yamaç oldu o yüzden yağız kalbimde☺️💕
Eminebkrylcn Tomrisss benım oğluşumunda nasip olursa adı çınar olucak ☺️ Ben de yağızla çınar arasında kalmıstım ıkısıde cok guzel bence kayınbabam ılk çınar , çınar gıbı olsun dallı koklu dıyınce çınara karar verdık ☺️☺️
Seval22 Tomrisss bende 10 yıllık anaokulu öğretmeniyim ve çınar kuzey rüzgar isimli öğrencilerim çok hareketli söz dinlemeyen asi çocuklardı oğlum olursa bu isimlerden uzak durcam diyodum yağız isimli öğrencilerim çok akıllı ve zekiydi benimde bir oğlum olacak adını çok efendi akıllı zeki olan bir öğrencimin adı Bartu