Tomrisss Kızlar merhaba , sizce bu isimlerden hangisi daha iyi olabilir ? Birde çevrenizde bu isimleri taşıyıp da karakteri ile ilgili bilgi sahibi olan var mı acaba 🥳🥳
Busraveminisi1 Tomrisss ben oğluma Çınar adını koyacağım canım anaokulu öğretmeniyim çevremde gördüğüm ve okulda karşılaştığım tüm çınarlar akıllı söz dinleyen uysal çocuklardı 🥰🧿👼🏼
Tomrisss ilknur94acr yağızıda eşim çok istiyor ben çok aradayım sanırım yağız denildiğinde akııllara daha esmer delikanlı geliyor ama bizden esmer bir oğluş çıkmayacak işte 😁
busetmr Çınar 💙💙💙💙 Çok sevdiğim bir isim oğlum olsa çok koymak isterim hem çok kibar geliyo hemde çok asil
Tomrisss busetmr bana da çok kibar ve asil geliyor aslında hoşuma gitti dünden beri düşünüp duruyorum 😊
Handelina06 Busraveminisi1 anaokulu öğretmeniyim dediğiniz için soruyorum. Asya ismi düşünüyoruz ama hiç Asya tanıdığım yok. Sizin bilginiz var mı nasıl oluyorlar?
Mcz-01 Busraveminisi1 merhabalar ☺️ Yiğit ismiyle karşılaştğnz öğrenciniz oldu mu🥳 bizde yiğit koycaz inşallah ama merak ettm ve çevremde hic yiğit yok😃
Tomrisss BusraDevlet83 kuzey de aklımda ama çok mu sert soğuk olur isim olarak diye arada kaldım işte 🤷🏻♀️
busetmr Tomrisss kesinlikle Çınar bir erkek çocuguna yakisabilcek en güzel isimlerden biri 💙💙💙 bence bu isimde kalın 🤗🤗
Busraveminisi1 Tomrisss benimde daha eşim yokken bile oğlum olursa koyacağım isim bu demiştim Çınar için şimdi ilk gebeliğim ve oğlum olacağını öğrenince eşimle paylaştım o da sevdi asil bir isim 🥰
BusraDevlet83 Tomrisss Böyle düşünmekte haklısınız. Ama işte bana çok karizma geliyor. Illuzyon var isimde 😃
ilknur94acr Tomrisss orası hiç belli olmaz. Halamın bir kızı sarışın diğer kızı esmer. Benimde oğlum olacak nasipse yağız koyacağız inşallah.. 🌼
Alfabeta Tomrisss ben cınar istiyodum erkek olsaydı eşim yağız :) son olarak yağızda karar kılmıştık ki meğersek defnemiz olcakmış😂