Fyyzzynp RuzgarsMommy peki bazıları diyor doğum yapınca5 kilo falan normal olarak hemen doğumdan sonra gidiyor bu doğru mudur acaba 🤔
AZE62 GlerEsra ben şuan 28. Haftadayım İnan kaç kiloyum bakmadım 😁 ben zaten haftalar önce senin aldığın kiloyu almıştım umuyorum ki şimdi katlamışımdır 😁
Boncukbeyinannesi dmtbrcnr acaba meyveyi falan fazla tüketiyor olabilir misiniz o da çok kilo yapar yararlı diye birçok insan fazlaca tuketebiliyor
GlerEsra Boncukbeyinannesi karpuzu sanırım biraz fazla kaçırdım ama bikaç aydın hiç denebilecek kadar az yiyorum 🙃
dmtbrcnr Boncukbeyinannesi yok canım hepsini çok kontrollü yiyorum hatta diyetisyenle devam ediyordum hiç dışına çıkmadım listemin o da şaşırdı böyle kilo artışına 🤷🏻♀️
RuzgarsMommy Fyyzzynp Evet canım aynen gidiyor en az 5 6 kilo cocuk amino sivisi vs gidince onlar otomatik gidiyor zaten. Az bi karnim kaldi benim o da rahim küçülecek daha toplam 6 haftada iniyor dedi doktor.
Minikfilinannesi dmtbrcnr ben de tam olarak aynıyım. 32. Haftaya giriyorum. 51 ile hamile kaldım şimdi 64 kiloyum. Düzenli yürüyüş ve yoga yapıyorum ama yine de kilo alıyorum. Tansiyon ve şeker sorunum yok. Umarım doğum sonrası hızla verebiliriz 🙏🏻
dmtbrcnr Minikfilinannesi umarım 🙏🏼 Tek tesellim temiz besleniyorum yağ olarak almıyorum diye düşünüyorum vermesi kolay olur diye Ümit ediyorum 😁🙏🏼
gzddgll GlerEsra 9ayda eskisinden daha zayıf oldum 62ile kalmıştım 59 oldum emzirirken çok kolay gidiyor ama emzirmeyi kesince biraz aldım🙈
dmtbrcnr Ozgebtn aslında zayıf da değildim yani tam ideal kilomdaydım ama böyle oldu ben de anlamadım en azından sağlıklı besleniyorum yağ olarak almıyorumdur diye teselli ediyorum kendimi 😓😁😁
dmtbrcnr mls23 inşallah canım valla bende 20 küsür almaktan korkuyorum çünkü kontrolü bende değil kafasına göre artıyor kilom 😁