Karadeniz61 Adetim 10gün gecikti 4gün önce test yaptım birşey yoktu. Şimdi iki gündür akşamları midem bulanıyor. Üşütmüş olsam aynı şekilde olur bulantılarım diye düşünüyorum. Kendimce mi umutlanıyorum yoksa buda belirti falan olur mu 😫
zepbjk Karadeniz61 yani belli olmazki ne desem bilemedim şimdi çok bariz bi belirti değil normalde mide bulantısı 6.haftalıktan sonra başlıyor ama belki senn bünyene böyle bi etki yapmış olabilir.Biraz daha bekle tekrar test yaparsın gönlüne göre olur hayırlısıyla inşalllah 🌸 Ama bende o kdr erken evrede kasık ağrısı olmştu bide ateşim çıkar gbi bazen vücut sıcaklığım artıyodu
Mom103 Karadeniz61 canim 10 gun geciktiyse bu ve gebelik yoksa bu hormonal sikinti var demektir 10 gun gecikme az tuz bisey degil normal degil yani adet olursaniz bi jinekolaga gidip prolaktin gibi adet duzensizligi yapan hormonpara baktirin . 2 3 4 gun gecikme normal sayila bilir strese bagli yada havaya fesil deyisikligine bagli ama 10 gun gecikme hormonlarda sonun var gibi . Umarim hamilesindir Rabbim cabucak nasip etsin hormonlarda sorun varsa ilac yazsin duzene gorsin ki hamile kalman daha kolay olsun
Zisanmery Karadeniz61 benimde öyleydi sonra hamile çıktım hala daha akşam oldu mu kusarım akşam bulantıları başladıysa vardır bişey
Didemcee Bende de sabah değil de akşamları oluyordu ama adet öncesi de midem bulandigi için ihtimal vermedim ama hamileymisim
Karadeniz61 Didemcee benim adet belirtim yüzümde çıkan sivilce ve tatlı isteği ile oluyordu oda bebek istediğim zamandan beri olmuyor, belirtim pek yok. Arada karnım ağrır o da yeni oluştu adet belirtisi 🧐
Kaakkakakakak Didemcee Dün gece sağ tarafta çok agei oldu ve üstüne bile yatamadım karnıma ağrısı yayıldı midem bulandı ve sonra uyuya kalmışım bugün midem bulanıyor hafif ama karnında da çok az nadir ağrı ve şişkinlik var yaşayanlar varmı
Didemcee Kaakkakakakak bende sabah 8 gibi uyandım artık kasigimin ağrısı karnıma yayılmıştı bu kadar ağrı normal mi bilmiyorum
Kaakkakakakak zepbjk bendede sıcak basıyor beni sadece bı garibim senin kaç gün önce belirtin olmuştu böyle
Karadeniz61 zepbjk bende öyle bi belirti olsa korona oldum diye korkarım😳 rekorum 15ti oda kimyasal gebelikti bugün 12. Gün bitecek hala olmadım
Karadeniz61 Didemcee hayırlısıı olsun sağlıkla kucağına al. Rabbim bizlere de nasip etsn inşallah🥰 kan testi mi idrar mı yaptın canım
Kaakkakakakak Didemcee Didemcee adet günüme 13 gün var geç benim ilk gebeligimde reglime14 gün kala beta 0′15 çıkmıştı ama ben hissetmiştim 4 gün sonra yine gittum 7 çıkmıştı yani reglime 10 gün kala ogrenmiatim acaba yerleşme felan olabilirmi diye düşündüm ağrı olurmu ozzaman diye
zepbjk Karadeniz61 ahah aynen korona başlarıydı bende diyodum hasta mı oldum dedim ama sadece akşam çok az sıcak basması gibi öle yüksek ateş değil 🙈 ama en belirgini kasık ağrısıydı inşallah hayırlısı olur senin için test yaptın mı
Didemcee Kaakkakakakak doktorum ilişki sonrası hemen veya üç gün sonrası olur yerleşme dedi kanama da bir hafta on gün içinde