Mrvmrvmrv İşinizi bir kerede halledeyim diyorsanız havuzlu han gidilecek ilk mekan disarlara göre kalite olarak her çeşit var kapıya askılara zıbın hırka çorap vs.koyuyorlar onlar dışarıya göre uygun olan tek şey diyebilirim. 5li takımlar en az 35 TL'den başlıyordu zıbın fiyatları 6tlden battaniyeler kalınlığa göre 30dan emzirme önlüğü bile 20 tlden basliyordu.Bebek Arabası puset gibi şeylere bakmadım o konuda bişey diyemem. Fiyat bakımından bakarsan @enucuzbebekmarket bende öneririm herkese tereddüt ederek sipariş verdim ama gerçekten güzel ürünler geldi elime ve birkez daha pişman oldum havuzluhana gidip okadar para yatırdıgim icin 🙄 citcitli badilerdede ebebek öneririm baya süredir indirimde hatta ebebegin şöyle bir güzelliği var etikette farklı kasada geçerken farklı alışveriş kartını çektikten sonra daha farklı fiyata düşüyor mesela 19.90etiketle görüp aldığım ayakkabı 15.90 olarak kasadan geçti kartı okutunca 10.90 a aldım vakit buldukça ebebek gidilmeli😊 havuzlu han benim için maddiyat bakimindan pişmanlık oldu.