Mrvmrvmrv bugun ordaydim canim.ben de kardesimin bebegi icin gittigimizde herseyin cok ucuz oldugunu gordugum icin kendi bebegimde de gitmek istedim.lakin 4 senede pek cok sey degismis.cunku barkodlu sisteme gecmisler.yani artik urunleri toptan fiyatina degil magaza fiyatina aliyorsun. Ornek verecek olursam: ben lohusa pijamasi istiyordum aqua marka.internette 179tl idi.orda ise 240tl dediler tabi nakitte indirim oluyor karta gore ama dedigim gibi magaza satisi seklinde gerceklesiyor alisverisin.sonra reflu yatagi alayim dedim, burda uygulamada 50-60tl ye alan vardi.bi gittimki adam 80tl dedi. Nakitte 70tlye aldim turlu dil dokmeme ragmen. Zibin atletler 15 tl.coraplar 7tl. Alt degistirme ortusu 11-15tl. Yenidogan zibin elbise 40tl. Hastane cikisi 100-150tl. Bebek esyasi tasima cantasi 250tl. Ben gittigimde bunlari aldim, internette hepsi daha ucuzdu adamlara da bizzat gosterdim ama fayda etmedi.sirf bosyere o yolu cekmis olmayayim ve gitmisken isi bitsin diye aldim walla ama acikcasi internette hem daha bol cesidi var hem de daha ucuz. Ha ama jardinyerdir, serbetliktir filan bunlar piyasaya gore ucuz.onlar da zaten baska hanlarda.neyse bakalim Allah maddi ve manevi guc nasip etsin bizlere😊