Sumru turunculuanne 😇😇 amiiin inşallah 🙏poşetler daha hijyenik oluyor lazım olanı alırsın geri kalanı temiz temiz el değmesen eve getirirsin üstüne de yazacağım nerde ne var birde bu korona zamanı daha sağlıklı olacağını düşünüyorum
asyaninannesii Sumru aaaa sizde asya katacaksınız yorumları okudum da güzel asya ismi ben de katacam kızıma inşallah 🥰❤
Mervenur_kcbs ipekayan ben bütün işleri bitirmek üzereyim yarın son inşallah aceleci falan olursa herşey hazırlıklı olsun modundayım
ipekayan Mervenur_kcbs malesef bugün sabah doktor bebek aşağı inmiş istirahat et hep uzan dedi. Kaldı işler büyüklerden yardım isteyeceğim artık😔
Sumru asyaninannesii yaaa ne güzel 😇😇 sağlıcakla gelsinler minnoşlarımızzz rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bebelerimize 🙏🙏
Annem42 Cidadmr 61günüm kaldı insallah hayrlısı ile su gibi aksın zaman saglıkla kucagımıza alalım. Senin ne kadar kaldı
Eylul00 Deletedmom417 uzun süre tersti geçen hafta döndü oğlum inşallah bir daha ters dönmezse normal gibi gözüküyor 🙈 biz de heyecanla bekliyoruz. Siizn cinsiyet ne
Deletedmom417 Eylul00 benimde 27 den beri doğum pozisyonunda 😅bende normal düşünüyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz ise🤔benim bebeğim kız 😍🌸